Bakworkshop

Feestelijke taart

Taart maakt van elk moment een feestje, want zoals Julia Child zei "A party without cake is just a meeting”. Tijdens deze workshop ga je aan de slag om jouw eigen dripcake te maken. Na afloop neem je je eigen prachtige en vooral heerlijke creatie mee naar huis. 

Prijs

55

duur

ca. 3 uur

Personen

12
Reserveer je plek

Tijdens deze workshop ga je een echte feesttaart maken! We starten met het maken van een luchtig biscuit. Daarna gaan we aan de slag met de vullingen en wanneer alle onderdelen gereed zijn kan je je taart opbouwen en afsmeren. En als kers op de taart ga je een echte 'drip' maken en je taart decoreren. Ik neem je stap voor stap mee in dit creatieve proces waarbij je verschillende technieken leert zodat je voortaan eindeloos kan variëren in het combineren van smaken die jij het lekkerste vindt. Na afloop neem je je taartje mee om thuis een feestje te vieren.

Beslag met een aantal verse eieren
No items found.
We hebben alle zeven erg genoten van de workshop feestelijke taart. Daarbij hebben we handige tips en tricks geleerd om zelf thuis aan de slag te gaan. Verder ook heel leuk dat je ons je tuin liet zien. Al met al een dikke aanrader.

Marlies

prijs

55
p.p.

duur

ca. 3 uur

Maximaal aantal personen

12

inclusief

Welkomstdrankje- en hapje
Leenschort
Koffie en thee
Recepten (digitaal toegestuurd)
Zelfgemaakte taart mee naar huis

Reserveer je plek

Er is nog geen datum gepland voor deze workshop. Maar je kan hem wel als workshop op maat boeken. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief (onderaan de pagina) om als eerste op de hoogte te zijn zijn nieuwe data.

Belangrijk: Heb je dieetwensen/allergieën? Geef dit bij het afrekenen aan in het veld opmerkingen. Neem altijd eerst contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij annulering van deelname vanaf 3 dagen voor aanvang van de workshop is geen restitutie mogelijk. Bij annulering vanaf 3 weken tot 3 dagen voor de workshop wordt 50% van het bedrag gerestitueerd.

Over de chef

Sarena Solari

Van jongs af aan is Sarena bezig met het creëren van de lekkerste gerechten met behulp van eerlijke en pure ingrediënten. Vanwege haar achtergrond heeft ze met name een passie voor de Italiaanse keuken. In 2015 won Sarena het bekende televisieprogramma Heel Holland Bakt! Sindsdien wijdt ze haar carrière aan het delen van haar passie voor koken met anderen.

Meer over Sarena

Veelgestelde vragen

Zijn de drankjes bij de prijs inbegrepen?

De prijzen zoals aangegeven op de website zijn inclusief koffie en thee. Alle overige drankjes die genuttigd worden (frisdranken, bier en wijn) kunnen na afloop van de workshop afgerekend worden.

Kan je ook rekening houden met allergieën en dieetwensen?

Tijdens de workshops op inschrijving zijn individuele aanpassingen niet altijd mogelijk. Dit hangt erg af van de wensen en het soort workshop en zal altijd even overlegd moeten worden. Neem daarom contact op om te bespreken wat mogelijk is. Bij een workshop op maat kan bijna altijd rekening gehouden worden met allergieën en dieetwensen omdat het programma en menu speciaal voor jou worden samengesteld. Kijk voor meer informatie hierover bij de workshops op maat.

Kan ik deze workshop ook met een eigen groep doen?

Vanaf 8 personen is het mogelijk om voor je eigen groep een workshop op maat te organiseren. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina workshops op maat.

Deze website gebruikt cookies