XL Bakworkshop

Italiaans brood

Ga jij voor een prachtige bloemen focaccia, een goedgevulde danubio of heb je liever romige maritozzi? Tijdens deze workshop hoef je niet te kiezen, want je gaat ze allemaal maken! Aan het einde ga je naar huis met een tas vol lekkers en een hoofd vol inspiratie.

Prijs

125

duur

ca. 6 uur

Personen

12
Reserveer je plek

Als je aan Italiaans brood denkt, zeg je focaccia! Die kan dan ook niet ontbreken bij deze workshop. Maar we gaan niet zomaar een focaccia maken, we gaan een echte bloemen focaccia maken. Dus laat je creativiteit de vrije loop, want behalve heerlijk wordt deze focaccia ook prachtig. Ook ga je aan de slag met het maken van een driekleurige danubio met heerlijke vulling. En aan de zoetekauw is ook gedacht, want we gaan echte maritozzi maken gevuld met een dikke laag room. Van het kneden van het deeg tot het uit de oven halen van een heerlijk geurend brood, samen lopen we alle stappen door. Aan het einde van de workshop neem je al het lekkers mee naar huis. Deze workshop is inclusief lunch.

No items found.

prijs

125
p.p.

duur

ca. 6 uur

Maximaal aantal personen

12

inclusief

Welkomstdrankje- en hapje
Leenschort
Koffie en thee
Lunch incl. 1 drankje
Recepten (digitaal toegestuurd)
Zelfgemaakte baksels mee naar huis

Reserveer je plek

Er is nog geen datum gepland voor deze workshop. Maar je kan hem wel als workshop op maat boeken. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief (onderaan de pagina) om als eerste op de hoogte te zijn zijn nieuwe data.

Belangrijk: Heb je dieetwensen/allergieën? Geef dit bij het afrekenen aan in het veld opmerkingen. Neem altijd eerst contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij annulering van deelname vanaf 3 dagen voor aanvang van de workshop is geen restitutie mogelijk. Bij annulering vanaf 3 weken tot 3 dagen voor de workshop wordt 50% van het bedrag gerestitueerd.

Over de chef

Sarena Solari

Van jongs af aan is Sarena bezig met het creëren van de lekkerste gerechten met behulp van eerlijke en pure ingrediënten. Vanwege haar achtergrond heeft ze met name een passie voor de Italiaanse keuken. In 2015 won Sarena het bekende televisieprogramma Heel Holland Bakt! Sindsdien wijdt ze haar carrière aan het delen van haar passie voor koken met anderen.

Meer over Sarena

Veelgestelde vragen

Zijn de drankjes bij de prijs inbegrepen?

De prijzen zoals aangegeven op de website zijn inclusief koffie en thee. Alle overige drankjes die genuttigd worden (frisdranken, bier en wijn) kunnen na afloop van de workshop afgerekend worden.

Kan je ook rekening houden met allergieën en dieetwensen?

Tijdens de workshops op inschrijving zijn individuele aanpassingen niet altijd mogelijk. Dit hangt erg af van de wensen en het soort workshop en zal altijd even overlegd moeten worden. Neem daarom contact op om te bespreken wat mogelijk is. Bij een workshop op maat kan bijna altijd rekening gehouden worden met allergieën en dieetwensen omdat het programma en menu speciaal voor jou worden samengesteld. Kijk voor meer informatie hierover bij de workshops op maat.

Kan ik deze workshop ook met een eigen groep doen?

Vanaf 8 personen is het mogelijk om voor je eigen groep een workshop op maat te organiseren. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina workshops op maat.

Deze website gebruikt cookies