Proeverij & workshop

Manis Tasting Table

Ervaar een ontzettend gezellige en inspirerende middag waarbij je bij Francis aan de keukentafel zit! Francis deelt alles over haar Indische keuken met jou precies zoals haar moeder dat met haar deed. Informeel, laagdrempelig en vooral ontspannen. Gezellig samen in de keuken.

Prijs

95

duur

ca. 4,5 uur

Personen

14
Reserveer je plek

In deze interactieve proeverij beleef je zoetigheden uit de Indische keuken! Je maakt kennis met bekende en minder bekende traditonele traktaties zoals kue lapis (gestoomde laagjes pudding), wadjik (gula jawa rijstcake) en kembang goyang (bloemen-wafeltjes) om maar een paar te noemen. En natuurlijk ontbreekt de spekkoek niet, want deze gaan wij samen maken.

Tijdens deze dag neem je deel aan diverse mini-workshops, live-cooking momenten en proeverijen. En om de dag compleet te maken, sluiten we af met een Afternoon Tea. Hierbij kun je genieten van een selectie eigentijds zoete lekkernijen en hartige hapjes, allemaal met een Indische Twist. Het belooft een leerzaam, smaakvolle en vooral gezellige dag te worden.

No items found.

prijs

95
p.p.

duur

ca. 4,5 uur

Maximaal aantal personen

14

inclusief

Welkomstdrankje- en hapje
Leenschort
Alle drankjes (alcoholvrij)
Proeverij van (zelf)gemaakte gerechten

Reserveer je plek

Sunday
7
April
10:00
nog
10
plek
plekken
vol

Belangrijk: Heb je dieetwensen/allergieën? Geef dit bij het afrekenen aan in het veld opmerkingen. Neem altijd eerst contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij annulering van deelname vanaf 3 dagen voor aanvang van de workshop is geen restitutie mogelijk. Bij annulering vanaf 3 weken tot 3 dagen voor de workshop wordt 50% van het bedrag gerestitueerd.

Over de chef

Francis Kuijk

Na het behalen van de finale van Heel Holland Bakt was het nastreven van haar culinaire passie en dromen de volgende stap. Francis richtte haar bedrijf Francis Bakt & Kookt. Als Nederlands-Indische zit koken en het delen van eten er bij haar ingebakken. Want bij elke Indo-bijeenkomst is het gegarandeerd: er wordt samen gegeten. En dit is dan ook de drijfveer achter al haar culinaire activiteiten. De traditionele Indonesische en Nederlands-Indonesische (Indische) eetcultuur is een geschenk om te delen en door te geven aan toekomstige generaties.

Meer over Francis Bakt & Kookt

Veelgestelde vragen

Kan je ook rekening houden met allergieën en dieetwensen?

Tijdens de workshops op inschrijving zijn individuele aanpassingen niet altijd mogelijk. Dit hangt erg af van de wensen en het soort workshop en zal altijd even overlegd moeten worden. Neem daarom contact op om te bespreken wat mogelijk is. Bij een workshop op maat kan bijna altijd rekening gehouden worden met allergieën en dieetwensen omdat het programma en menu speciaal voor jou worden samengesteld. Kijk voor meer informatie hierover bij de workshops op maat.

Zijn alle drankjes bij de prijs inbegrepen?

Tijdens de workshops van Francis zijn alle alcoholvrije drankjes, koffie en thee bij de prijs inbegrepen. Eventuele alcoholhoudende dranken zoals wijn of bier kunnen na afloop van de workshop afgerekend worden.

Deze website gebruikt cookies