Workshop

Toko snacks 2

Ervaar een ontzettend gezellige en inspirerende middag waarbij je bij Francis aan de keukentafel zit! Francis deelt alles over haar Indische keuken met jou precies zoals haar moeder dat met haar deed. Informeel, laagdrempelig en vooral ontspannen. Gezellig samen in de keuken.

Prijs

95

duur

ca. 4,5 uur

Personen

14
Reserveer je plek

Na de workshop Toko Snacks 1 gaan we nu verder met Toko Snacks 2. In duo’s ga je aan slag met nog meer snacks maken die we allemaal wel kennen van de lokale toko. Op het kookprogramma staan Martabak Sayuran (gevulde pockets met groenten), Lemper Ayam (kleefrijstrolletjes met kip) en Kentang Kroketten (gevulde aaardappelkroketten). Je leert niet alleen hoe je ze maakt, maar je krijgt tips & tricks. Inclusief hoe je de snacks kan invriezen en warmen zodat je altijd voorbereid ben voor feestjes en de gezellige zoete inval. Het wordt een leerzame en vooral gezellig middag waarbij Francis deelt met jou zoals haar moeder dat bij haar deed. Alvast een tip, maak vooraf ruimte in jouw vriezer!

No items found.

prijs

95
p.p.

duur

ca. 4,5 uur

Maximaal aantal personen

14

inclusief

Welkomstdrankje
Leenschort
Alle drankjes (alcoholvrij)
Recepten (digitaal toegestuurd)
Proeverij van (zelf)gemaakte gerechten
Afwasser

Reserveer je plek

Saturday
16
November
13:00
nog
0
plek
plekken
vol
Sunday
17
November
10:00
nog
0
plek
plekken
vol

Is de workshop volgeboekt? Stuur een mail om op de wachtlijst geplaatst te worden. Bij een afmelding wordt er contact met je opgenomen.

‍Heb je dieetwensen/allergieën? Geef dit bij het afrekenen aan in het veld opmerkingen. Neem altijd eerst contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij annulering van deelname vanaf 3 dagen voor aanvang van de workshop is geen restitutie mogelijk. Bij annulering vanaf 3 weken tot 3 dagen voor de workshop wordt 50% van het bedrag gerestitueerd.

Over de chef

Francis Kuijk

Na het behalen van de finale van Heel Holland Bakt was het nastreven van haar culinaire passie en dromen de volgende stap. Francis richtte haar bedrijf Francis Bakt & Kookt. Als Nederlands-Indische zit koken en het delen van eten er bij haar ingebakken. Want bij elke Indo-bijeenkomst is het gegarandeerd: er wordt samen gegeten. En dit is dan ook de drijfveer achter al haar culinaire activiteiten. De traditionele Indonesische en Nederlands-Indonesische (Indische) eetcultuur is een geschenk om te delen en door te geven aan toekomstige generaties.

Meer over Francis Bakt & Kookt

Veelgestelde vragen

Kan je ook rekening houden met allergieën en dieetwensen?

Tijdens de workshops op inschrijving zijn individuele aanpassingen niet altijd mogelijk. Dit hangt erg af van de wensen en het soort workshop en zal altijd even overlegd moeten worden. Neem daarom contact op om te bespreken wat mogelijk is. Bij een workshop op maat kan bijna altijd rekening gehouden worden met allergieën en dieetwensen omdat het programma en menu speciaal voor jou worden samengesteld. Kijk voor meer informatie hierover bij de workshops op maat.

Zijn alle drankjes bij de prijs inbegrepen?

Tijdens de workshops van Francis zijn alle alcoholvrije drankjes, koffie en thee bij de prijs inbegrepen. Eventuele alcoholhoudende dranken zoals wijn of bier kunnen na afloop van de workshop afgerekend worden.

Deze website gebruikt cookies