Dit is een unieke kans om een workshop te volgen van topchef Dick Soek. Hij neemt je stap voor stap mee in het creëren van heerlijke en prachtige gerechten. Alles wordt gemaakt vanaf de basis met dagverse ingrediënten. Ontdek nieuwe technieken en bereidingen en til jouw kookskills naar een hoger niveau.
Een hele dag aan het fornuis staan met topchef Dick Soek, een droom voor elke kookliefhebber die van een uitdaging houdt. Dick neemt je in deze extra lange kookwokshop mee in diverse bereidingen van wild. Jullie gaan aan de slag met een hele ree! Mocht er die week geen ree beschikbaar zijn dan wordt er gewerkt met ander wild. Het hele dier wordt verwerkt, van kop tot staart. Uiteraard wordt alles vanaf de basis gemaakt en ontdek je nieuwe technieken en bereidingen. Samen ga je aan de slag om vier heerlijke en verrassende gangen te bereiden waar we gezamenlijk van gaan genieten. Bij het diner worden bijpassende wijnen geserveerd. Heb jij zin in een uitdaging en wil je jouw kookskills naar een hoger niveau tillen? Grijp dan nu deze unieke kans!
Is de workshop volgeboekt? Stuur een mail om op de wachtlijst geplaatst te worden. Bij een afmelding wordt er contact met je opgenomen.
Heb je dieetwensen/allergieën? Geef dit bij het afrekenen aan in het veld opmerkingen. Neem altijd eerst contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Bij annulering van deelname vanaf 3 dagen voor aanvang van de workshop is geen restitutie mogelijk. Bij annulering vanaf 3 weken tot 3 dagen voor de workshop wordt 50% van het bedrag gerestitueerd.
Dick Soek is chef-kok en eigenaar van restaurant Piloersemaborg. Hij staat bekend om een ambachtelijke keuken en het werken met lokale producten. De Piloersemaborg is gelegen in de plaats Den Ham, boven de stad Groningen en dicht bij de Waddenzee en de haven van Lauwersoog. Er is dus altijd veel vis in het menu met verschillende verrassende bereidingen.
Meer over de PiloersemaborgDe prijzen zoals aangegeven op de website zijn inclusief koffie en thee. Alle overige drankjes die genuttigd worden (frisdranken, bier en wijn) kunnen na afloop van de workshop afgerekend worden.
Tijdens de workshops op inschrijving zijn individuele aanpassingen niet altijd mogelijk. Dit hangt erg af van de wensen en het soort workshop en zal altijd even overlegd moeten worden. Neem daarom contact op om te bespreken wat mogelijk is. Bij een workshop op maat kan bijna altijd rekening gehouden worden met allergieën en dieetwensen omdat het programma en menu speciaal voor jou worden samengesteld. Kijk voor meer informatie hierover bij de workshops op maat.
Een basiskennis over koken is wel handig om goed mee te kunnen doen aan deze workshop. Je gaat aan de slag met een professionele chef om nieuwe technieken en bereidingen te leren. Je hoeft nog geen topkok te zijn, maar je moet wel zin hebben in een uitdaging.