Sarena Solari's bakboek

Bakboek

Het Italiaanse bakboek van Sarena Solari

In dit bakboek deel ik mijn familiefavorieten, Italiaanse klassiekers en natuurlijk de spektakelstukken uit het tv-programma Heel Holland Bakt.

€24,95

Belangrijk: Wil je het boek gesigneerd hebben? Geef dan bij het afrekenen aan voor wie het is in het opmerkingen veld.

Iedereen kan bakken

Met dit boek wil ik aan jou laten zien dat iedereen kan bakken! Van bekende tot minder bekende Italiaanse klassiekers. Dankzij dit boek zet ook jij deze smaakvolle creaties in een handomdraai op tafel. De meeste Italiaanse bakrecepten zijn namelijk niet erg moeilijk. Als je de basis weet, kan je oneindig variëren en uitproberen. Van Amaretti bitterkoekjes tot een heuse chocoladesalami, ik leer het je graag!

Maak je eigen klassiekers

De meeste ingrediënten kan je gewoon in de supermarkt kopen. Zelf gebruik ik zoveel mogelijk biologische producten. Natuurlijk is het helemaal aan jou hoe jij je creaties wilt vormgeven. Voel je vrij om te variëren of naar eigen inzicht toch dat extra ingrediënt toe te voegen. Mijn doel is dat jij straks je eigen klassiekers op tafel gaat zetten!

Verzending van het boek

Natuurlijk zorg ik ervoor dat je boek zo snel mogelijk op je deurmat valt. Doorgaans wordt het boek binnen twee werkdagen verzonden. Heb je vragen over de levering? Neem dan gerust contact met mij op!

"Met smacht heb ik op dit boek gewacht en wat ben ik blij dat ik dit nieuwe bakboek in mijn bezit heb. Een boek vol heerlijke Italiaanse recepten die duidelijk in het boek staan uitgeschreven en zijn voorzien van prachtige foto's die het boek een Italiaans uiterlijk geven. De hoofdstukken zijn duidelijk verdeeld en maakt het boek overzichtelijk. Als liefhebber van het programma Heel Holland Bakt moest ik dit boek hebben. Dit boek ik voor mij het kersje op de taart."

KarinL

"Een heerlijk boek met heerlijke recepten. Van makkelijk naar wat moeilijker, maar allemaal even lekker."

Marieke Noordam

"Ik heb al veel te veel bakboeken eigenlijk ;)) Toch heb ik dit boek zonder al te veel nadenken aangeschaft. Het is een interessante selectie van recepten die net even anders zijn vanwege Sarena's Italiaanse achtergrond en ik kijk er naar uit om er enkele van te gaan maken. Sowieso is het leuk geschreven en de persoonlijke 'touch' maakt het extra aantrekkelijk. Het bakplezier straalt je van elke pagina tegemoet."

Hendrik Zeeland

"Echt een aanrader! Unieke recepten die ik nog niet eerder voorbij heb zien komen in andere bakboeken. Heerlijke Italiaanse lekkernijen die je makkelijk thuis kan namaken. Elk jaar maak ik de limoncello uit dit boek."

EmP8

"Ik vind het een verrukkelijk bakboek. Heerlijke recepten met een heldere werkbeschrijving. En -niet onbelangrijk-een gebonden boek met bladzijden wijzer. Kortom top!"

Hannie56

Veelgestelde vragen

Kan je het boek ook voor mij signeren?

Bestelde boeken worden altijd gesigneerd verstuurd. Als je een persoonlijke boodschap voor jezelf of iemand anders in het boek wilt hebben, laat dan de naam en eventueel gelegenheid achter tijdens het bestellen. Dan zorg is dat je een uniek en gepersonaliseerd exemplaar ontvangt.

Staan er alleen Italiaanse recepten in het bakboek?

De meeste recepten in het bakboek zijn Italiaanse recepten, soms met mijn eigen twist. Maar er zit ook een hoofdstuk Heel Holland Bakt toppers in met daarin de recepten die ik heb gemaakt tijdens de uitzendingen van Heel Holland Bakt.

Wat zijn de verzendkosten voor het bakboek

De verzendkosten hangen af van het aantal gekochte boeken en wordt berekend op de bestelpagina.

Wat voor recepten staan er in het bakboek?

Het bakboek bestaat uit de hoofdstukken koekjes, klein zoet, taart, crostate, brood en hartige taart en de Heel Holland Bakt toppers. Een aantal van deze recepten vind je ook op de receptenpagina.

Bestaat het boek alleen uit zoete gerechten?

Zeker niet. Er is een hoofdstuk in het boek over brood en hartige taarten met recepten zoals focaccia, gevulde broodjes en aardappeltaart.

Wat is de levertijd van het bakboek?

We streven ernaar het boek binnen twee werkdagen te verzenden. Je krijgt een bevestiging via de mail zodra je boek onderweg is. Heeft het haast of heb je een andere vraag over de levering, neem dan even contact op.

Deze website gebruikt cookies