Over mij

Hi! Ik ben sarena solari

Mijn passie voor het creëren van de lekkerste baksels en gerechten deel ik het liefste met anderen. Samen koken maakt lekker eten bereiden leuk. Wees daarom van harte welkom in mijn kookstudio in het sfeervolle, Drentse dorpje Ees!

Sarena aan het werk in haar eigen moestuin vlakbij Groningen en Assen

Geboren in Italië

De passie voor koken is mij met de paplepel ingegoten. Ik ben geboren in Italië, de plek met misschien wel de meest populaire keuken. Als klein meisje verhuisden we naar Nederland, maar vele zomervakanties spendeerde ik in Italië. Met familie en dan met name in de keuken van mijn oma. Waar zij de meest heerlijke taarten en smaakvolle pasta’s maakte.

Alles met verse producten, want dat verschil proef je. Altijd hing ik met mijn neus boven de pannen en taartvormen. Klaar om oma te helpen met roeren, snijden en mixen.

Sarena en haar oma op een bankje voor een gekleurde muur in Italië
Sarena dekt de tafel voor een bakworkshop in haar kookstudio

Samen koken is mijn passie

In Italië is de keuken een centrale plek waar familie en vrienden samenkomen. Waar ik op een laagdrempelige en gezellige manier heb leren koken en bakken. Dit gevoel wil ik graag met anderen delen! Want iedereen kan koken.

Samen met mijn gezin woon ik in het prachtige, Drentse dorpje Ees. Naast onze woonboerderij staat mijn trots, een sfeervolle kookstudio. Je bent hier van harte welkom om een workshop te volgen en samen de lekkerste creaties te maken!

Deze website gebruikt cookies