Cadeaubon een bak- of kookworkshop in Sarena's Keuken

Een presentje

cadeaubon

Geef een dierbare een gezellig uitje cadeau! Met een handige  digitale cadeaubon die je direct in je mailbox ontvangt.

Digitale cadeaubon

Geef een bak- of kookworkshop cadeau

In een tijd waarin iedereen het druk heeft is het geven van een unieke en culinaire workshop een waardevol cadeau. Met de cadeaubon van Sarena's Keuken geef je jouw dierbare zelf de mogelijkheid om de dag en het soort workshop uit te kiezen. Ga voor een Italiaanse Lunch of leef je uit tijdens de Kleine Taartjes workshop. Houd zeker ook mijn website in de gaten, want het bak- en kookworkshop aanbod varieert constant!

Varianten cadeaubon

Bepaal zelf de waarde van je cadeaubon, je kan kiezen uit €50, €100 of €150.

Digitale cadeaubon

Met de digitale cadeaubon ontvang je de code direct in je mail. Ook heel handig als je last-minute een cadeautje nodig hebt. Je kan zelf de digitale versie van de cadeaubon printen en cadeau geven.

Voorwaarden cadeaubon Sarena's Keuken

De cadeaubon is twee jaar geldig en kan gebruikt worden als tegoed voor een bak- of kookworkshop of voor het aanschaffen van mijn bakboek. Een eventueel overgebleven tegoed kan ook besteed worden in de kookstudio.

We hebben alle zeven erg genoten van de workshop feestelijke taart. Daarbij hebben we handige tips en tricks geleerd om zelf thuis aan de slag te gaan. Verder ook heel leuk dat je ons je tuin liet zien. Al met al een dikke aanrader.

Marlies

Andra en ik hebben een geweldige dag gehad met natuurlijk de heerlijke baksels die thuis met smaak zijn opgegeten. Het was voor ons de reistijd van ruim een uur meer dan waard. En we komen zeker terug voor eventuele andere workshops.

Gea

Ik heb een super leuke dag gehad van begin tot het einde. Zeker voor herhaling vatbaar. Dus zal mij zeker nog een paar keer opgeven voor een workshop bij jou. Het was een zeer goed georganiseerde dag, complimenten voor jouw en de mensen die jouw hebben geholpen. Ik vond het echt geweldig leuk.

Jolanda

Een goed georganiseerde workshop Italiaanse lunch in een prachtige kookstudio onder leiding van een goede "chef de cuisine". Heerlijke gerechten. TOP!

Emmy

"Wij hebben de Italiaanse kookworkshop gevolgd. Het was een hele gezellige middag. We gingen aan de slag met originele Italiaanse recepten. Ondanks dat we de mensen in de groep niet kenden, was het een hele gezellige dag! Sarena is erg vriendelijk, enthousiast en legt veel uit. Ze liet ons tijdens de workshop ook verschillende dingen proeven. Erg leuk! Ook mochten we een kijkje nemen in haar prachtige moestuin waar haar ingrediënten vandaag komen. Na het koken hebben we alles, aan een gezellig gedekte tafel, geproefd. Het was een heerlijke dag!"

Chris en Eline

"Op zondag 30 oktober waren we met een enthousiaste groep lekkerbekken te gast én als leerling in Sarena’s keuken. Ze heeft een prachtige, ruim opgezette keuken waar je je (zelfs) met 12 personen! helemaal kunt uitleven. Onder haar vakkundige begeleiding maakten we diverse Italiaanse gerechten, héél leerzaam én gezellig! Veel van de producten komen uit haar eigen biologische moestuin. Na een paar uur stond de tafel vol prachtig gevulde schalen, zoals o.a. hartige taart, aubergine ovenschotel, risotto, vitello tonnato, gevulde crêpes enz. enz. Het was een feestje. Ook een aanrader voor familie-uitjes, vrienden/vriendinnendag."

Alie

"Met smacht heb ik op dit boek gewacht en wat ben ik blij dat ik dit nieuwe bakboek in mijn bezit heb. Een boek vol heerlijke Italiaanse recepten die duidelijk in het boek staan uitgeschreven en zijn voorzien van prachtige foto's die het boek een Italiaans uiterlijk geven. De hoofdstukken zijn duidelijk verdeeld en maakt het boek overzichtelijk. Als liefhebber van het programma Heel Holland Bakt moest ik dit boek hebben. Dit boek ik voor mij het kersje op de taart."

KarinL

"Een heerlijk boek met heerlijke recepten. Van makkelijk naar wat moeilijker, maar allemaal even lekker."

Marieke Noordam

"Ik heb al veel te veel bakboeken eigenlijk ;)) Toch heb ik dit boek zonder al te veel nadenken aangeschaft. Het is een interessante selectie van recepten die net even anders zijn vanwege Sarena's Italiaanse achtergrond en ik kijk er naar uit om er enkele van te gaan maken. Sowieso is het leuk geschreven en de persoonlijke 'touch' maakt het extra aantrekkelijk. Het bakplezier straalt je van elke pagina tegemoet."

Hendrik Zeeland

"Echt een aanrader! Unieke recepten die ik nog niet eerder voorbij heb zien komen in andere bakboeken. Heerlijke Italiaanse lekkernijen die je makkelijk thuis kan namaken. Elk jaar maak ik de limoncello uit dit boek."

EmP8

"Ik vind het een verrukkelijk bakboek. Heerlijke recepten met een heldere werkbeschrijving. En -niet onbelangrijk-een gebonden boek met bladzijden wijzer. Kortom top!"

Hannie56

"Heerlijk gegeten en gedronken. Sarena is een warme en hartelijke gastvrouw."

Anna

Veelgestelde vragen

Hoe lang is de cadeaubon geldig?

De cadeaubon is na aankoop 2 jaar geldig

Deze website gebruikt cookies