Cadeaubon een bak- of kookworkshop in Sarena's Keuken

Een presentje

cadeaubon

Geef een dierbare een gezellig uitje cadeau! Je kunt kiezen uit een digitale cadeaubon die je direct in je mailbox ontvangt of ga voor de feestelijke cadeaubox met leuke extra's die per post verstuurd wordt.

Feestelijke cadeaubox
€4,95 extra voor cadeaubox
Binnenkort verkrijgbaar
Digitale cadeaubon

Belangrijk: Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen? Vul deze bij het afrekenen in bij het veld opmerkingen.

Geef een bak- of kookworkshop cadeau

In een tijd waarin iedereen het druk heeft is het geven van een unieke en culinaire workshop een waardevol cadeau. Met de cadeaubon van Sarena's Keuken geef je jouw dierbare zelf de mogelijkheid om de dag en het soort workshop uit te kiezen. Ga voor een Italiaanse Lunch of leef je uit tijdens de Kleine Taartjes workshop. Houd zeker ook mijn website in de gaten, want het bak- en kookworkshop aanbod varieert constant!

Varianten cadeaubon

Bepaal zelf de waarde van je cadeaubon, je kan kiezen uit €50, €100 of €150 en kies welke variant je wilt ontvangen:

Digitale cadeaubon

Met de digitale cadeaubon ontvang je de code direct in je mail. Ook heel handig als je last-minute een cadeautje nodig hebt. Je kan zelf de digitale versie van de cadeaubon printen en cadeau geven.

Feestelijke cadeaubox

Met de feestelijke cadeaubox krijg je de fysieke cadeaubon opgestuurd in een feestelijk ingepakte doos met leuke extra's. Je kan deze bij je thuis laten bezorgen, maar het kan ook direct naar degene die je wilt verrassen gestuurd worden. Vul dan je persoonlijke boodschap aan de ontvanger in bij het veld 'opmerkingen'. Het is een brievenbuspakket, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. De cadeaubox kost €4,95 extra.

Voorwaarden cadeaubon Sarena's Keuken

De cadeaubon is twee jaar geldig en kan gebruikt worden als tegoed voor een bak- of kookworkshop of voor het aanschaffen van mijn bakboek. Een eventueel overgebleven tegoed kan ook besteed worden in de kookstudio.

Verzending van de cadeaubox

Natuurlijk zorg ik ervoor dat de cadeaubox zo snel mogelijk op je deurmat valt. Doorgaans wordt het pakketje binnen twee werkdagen verzonden. Heb je vragen over de levering? Neem dan gerust contact met mij op!

"Wij hebben de Italiaanse kookworkshop gevolgd. Het was een hele gezellige middag. We gingen aan de slag met originele Italiaanse recepten. Ondanks dat we de mensen in de groep niet kenden, was het een hele gezellige dag! Sarena is erg vriendelijk, enthousiast en legt veel uit. Ze liet ons tijdens de workshop ook verschillende dingen proeven. Erg leuk! Ook mochten we een kijkje nemen in haar prachtige moestuin waar haar ingrediënten vandaag komen. Na het koken hebben we alles, aan een gezellig gedekte tafel, geproefd. Het was een heerlijke dag!"

Chris en Eline

"Op zondag 30 oktober waren we met een enthousiaste groep lekkerbekken te gast én als leerling in Sarena’s keuken. Ze heeft een prachtige, ruim opgezette keuken waar je je (zelfs) met 12 personen! helemaal kunt uitleven. Onder haar vakkundige begeleiding maakten we diverse Italiaanse gerechten, héél leerzaam én gezellig! Veel van de producten komen uit haar eigen biologische moestuin. Na een paar uur stond de tafel vol prachtig gevulde schalen, zoals o.a. hartige taart, aubergine ovenschotel, risotto, vitello tonnato, gevulde crêpes enz. enz. Het was een feestje. Ook een aanrader voor familie-uitjes, vrienden/vriendinnendag."

Alie

"Met smacht heb ik op dit boek gewacht en wat ben ik blij dat ik dit nieuwe bakboek in mijn bezit heb. Een boek vol heerlijke Italiaanse recepten die duidelijk in het boek staan uitgeschreven en zijn voorzien van prachtige foto's die het boek een Italiaans uiterlijk geven. De hoofdstukken zijn duidelijk verdeeld en maakt het boek overzichtelijk. Als liefhebber van het programma Heel Holland Bakt moest ik dit boek hebben. Dit boek ik voor mij het kersje op de taart."

KarinL

"Een heerlijk boek met heerlijke recepten. Van makkelijk naar wat moeilijker, maar allemaal even lekker."

Marieke Noordam

"Ik heb al veel te veel bakboeken eigenlijk ;)) Toch heb ik dit boek zonder al te veel nadenken aangeschaft. Het is een interessante selectie van recepten die net even anders zijn vanwege Sarena's Italiaanse achtergrond en ik kijk er naar uit om er enkele van te gaan maken. Sowieso is het leuk geschreven en de persoonlijke 'touch' maakt het extra aantrekkelijk. Het bakplezier straalt je van elke pagina tegemoet."

Hendrik Zeeland

"Echt een aanrader! Unieke recepten die ik nog niet eerder voorbij heb zien komen in andere bakboeken. Heerlijke Italiaanse lekkernijen die je makkelijk thuis kan namaken. Elk jaar maak ik de limoncello uit dit boek."

EmP8

"Ik vind het een verrukkelijk bakboek. Heerlijke recepten met een heldere werkbeschrijving. En -niet onbelangrijk-een gebonden boek met bladzijden wijzer. Kortom top!"

Hannie56

"Heerlijk gegeten en gedronken. Sarena is een warme en hartelijke gastvrouw."

Anna

Veelgestelde vragen

Hoe lang is de cadeaubon geldig?

De cadeaubon is na aankoop 2 jaar geldig

Deze website gebruikt cookies