Contact

stuur mij gerust een berichtje

Neem contact op via onderstaande contactgegevens of laat een bericht achter via het contactformulier. Heb je ook al gekeken bij de veelgestelde vragen onderaan de pagina?

Sarena aan het werk in haar eigen moestuin vlakbij Groningen en Assen

telefoon

06-23480086

adres

Dorpsstraat 26,
9536PE Ees

volg mij

Bedankt voor je bericht! Je hoort zo snel mogelijk van mij.
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van het formulier. Probeer het later nog eens of stuur een mailtje!

Veelgestelde vragen

Kan ik ook een workshop op maat krijgen?

Vanaf 8 personen is het mogelijk om voor je eigen groep een workshop op maat te organiseren. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina workshops op maat.

Wat voor workshops kunnen we bij jou doen?

De mogelijkheden zijn eindeloos zou ik bijna durven zeggen. Of je nou met een groep vrienden, familie of collega's komt, er is altijd een passende invulling te bedenken. Wat dacht je van een taart bakken met vriendinnen, een pastaworkshop met collega's, of een kookworkshop met de mannen waarbij de partners verrast worden met een heerlijk diner? Of toch liever een familie-uitje waarbij je een compleet 4-gangen diner klaarmaakt? Ik denk graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken.

Zijn de drankjes bij de prijs inbegrepen?

De prijzen zoals aangegeven op de website zijn inclusief koffie en thee. Alle overige drankjes die genuttigd worden (frisdranken, bier en wijn) kunnen na afloop van de workshop afgerekend worden.

Is een bak-of kookworkshop geschikt als bedrijfsuitje?

Jazeker! Samen koken is een laagdrempelige manier om elkaar te leren kennen, iets nieuws te leren en gezellig samen te zijn. Daarnaast is het een activiteit die het gehele jaar door plaats kan vinden. In de winter is het lekker warm in de kookstudio en in de zomer zitten we gezellig buiten te genieten van het eten. Bovendien is er in overleg veel mogelijk, dus er is altijd wel iets passends te organiseren.

Kan je ook rekening houden met allergieën en dieetwensen?

Tijdens de workshops op inschrijving zijn individuele aanpassingen niet altijd mogelijk. Dit hangt erg af van de wensen en het soort workshop en zal altijd even overlegd moeten worden. Neem daarom contact op om te bespreken wat mogelijk is. Bij een workshop op maat kan bijna altijd rekening gehouden worden met allergieën en dieetwensen omdat het programma en menu speciaal voor jou worden samengesteld. Kijk voor meer informatie hierover bij de workshops op maat.

Met hoeveel personen kunnen we maximaal komen?

Het maximaal aantal personen voor een workshop op maat is afhankelijk van het soort workshop. Op dit moment hebben we binnen plek voor maximaal 20 personen. Meer dan 20 personen kan alleen als de buitenruimte ook gebruikt kan worden en dus wanneer het mooi weer is. In overleg is veel mogelijk.

Ik kan niet koken, is dit wel wat voor mij?

Bij de workshops wordt altijd rekening gehouden met alle niveaus. Dus ook als je geen enkele ervaring hebt met koken of bakken kan  je meedoen met de workshop en op jouw niveau iets lekkers creëren. Uiteindelijk zal je iets heerlijks op tafel zetten en versteld staan van jezelf. En het leuke is, die kennis en recepten neem je gewoon mee naar huis zodat je ook anderen versteld kan doen staan.

Er is een verschil in ervaring binnen onze groep, is dit een probleem?

Bij een workshop op maat kan rekening gehouden worden met alle niveaus. In overleg wordt een programma samengesteld die geschikt is voor iedereen. Er is veel mogelijk en voor elke groep is iets geschikts samen te stellen afhankelijk van jullie wensen en ervaring.

Niet iedereen wil koken of bakken, kunnen we toch wat leuks organiseren?

Jazeker! Bij een workshop op maat is het ook mogelijk dat een deel van de groep gaat koken of bakken en een ander deel aansluit voor het diner, lunch of high-tea.

We willen graag iemand verrassen met een privé diner/lunch/high-tea, kan dat?

Ja, wat een leuk idee! Je kan een workshop volgen waarbij je een diner, lunch of high-tea klaar maakt. Na de workshop kunnen de gasten aanschuiven zodat je samen kan genieten van jullie heerlijke creaties. Wat dacht je van (klein)kinderen die koken voor (groot)ouders? Of vriendinnen die een high-tea klaarmaken voor de jarige?

We hebben iets speciaals te vieren, kan je daar rekening mee houden?

Jazeker! Een verjaardagstaart voor de jarige? Een speciaal diner voor de liefhebber? Alles in een bepaald thema voor deze speciale gelegenheid? Laat me weten wat de wensen zijn en ik laat je weten wat er mogelijk is bij een workshop op maat.

Deze website gebruikt cookies