Samen koken & bakken

prive workshop

Kom samen met je familie, vrienden of collega's naar mijn kookstudio in het prachtige dorpje Ees voor een gezellige bak- of kookworkshop! Meerdere vriendengroepen, vrijgezellenfeestjes en bedrijfsuitjes gingen jullie al voor. Samen koken is een unieke manier om met elkaar bezig te zijn én iets nieuws te leren.

Neem contact op
Een pan op een inductieplaat in Sarena's Keuken

Een bak-of kookworkshop is een unieke en gezellige manier om met een groep vrienden, familie of collega's samen te zijn. Iedere groep heeft zijn eigen wensen qua invulling. Denk aan zelf verse pasta maken of juist een heerlijke taart bakken. Graag leer ik jullie daarom van tevoren een beetje kennen. Via onderstaand contactformulier kan je mij alle informatie geven en krijg je van mij zo snel mogelijk een reactie met de mogelijkheden.

Privé workshops zijn mogelijk vanaf acht personen. Bekijk voor nog meer informatie ook de veelgestelde vragen onderaan deze pagina of neem contact op via onderstaand formulier voor de mogelijkheden en prijzen. Wil je een van de open workshops doen met je eigen groep? Dat kan! van 8 tot 12 personen geldt een meerprijs.

We hebben alle zeven erg genoten van de workshop feestelijke taart. Daarbij hebben we handige tips en tricks geleerd om zelf thuis aan de slag te gaan. Verder ook heel leuk dat je ons je tuin liet zien. Al met al een dikke aanrader.

Marlies

Een goed georganiseerde workshop Italiaanse lunch in een prachtige kookstudio onder leiding van een goede "chef de cuisine". Heerlijke gerechten. TOP!

Emmy

"Wij hebben de Italiaanse kookworkshop gevolgd. Het was een hele gezellige middag. We gingen aan de slag met originele Italiaanse recepten. Ondanks dat we de mensen in de groep niet kenden, was het een hele gezellige dag! Sarena is erg vriendelijk, enthousiast en legt veel uit. Ze liet ons tijdens de workshop ook verschillende dingen proeven. Erg leuk! Ook mochten we een kijkje nemen in haar prachtige moestuin waar haar ingrediënten vandaag komen. Na het koken hebben we alles, aan een gezellig gedekte tafel, geproefd. Het was een heerlijke dag!"

Chris en Eline

"Op zondag 30 oktober waren we met een enthousiaste groep lekkerbekken te gast én als leerling in Sarena’s keuken. Ze heeft een prachtige, ruim opgezette keuken waar je je (zelfs) met 12 personen! helemaal kunt uitleven. Onder haar vakkundige begeleiding maakten we diverse Italiaanse gerechten, héél leerzaam én gezellig! Veel van de producten komen uit haar eigen biologische moestuin. Na een paar uur stond de tafel vol prachtig gevulde schalen, zoals o.a. hartige taart, aubergine ovenschotel, risotto, vitello tonnato, gevulde crêpes enz. enz. Het was een feestje. Ook een aanrader voor familie-uitjes, vrienden/vriendinnendag."

Alie

"Heerlijk gegeten en gedronken. Sarena is een warme en hartelijke gastvrouw."

Anna

telefoon

06-23480086

adres

Dorpsstraat 26,
9536PE Ees

e-mail

contact@sarenaskeuken.nl

Contactformulier privé workshop

Probeer al zoveel mogelijk informatie te geven. Wat zijn jullie wensen voor de workshop? Is er een speciale reden voor jullie uitje? Is het een bedrijfsuitje?

Bedankt voor je bericht! Je hoort zo snel mogelijk van mij.
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van het formulier. Probeer het later nog eens of stuur een mailtje!

Veelgestelde vragen

Wat voor workshops kunnen we bij jou doen?

De mogelijkheden zijn eindeloos zou ik bijna durven zeggen. Of je nou met een groep vrienden, familie of collega's komt, er is altijd een passende invulling te bedenken. Wat dacht je van een taart bakken met vriendinnen, een pastaworkshop met collega's, of een kookworkshop met de mannen waarbij de partners verrast worden met een heerlijk diner? Of toch liever een familie-uitje waarbij je een compleet 4-gangen diner klaarmaakt? Ik denk graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken.

Is een bak-of kookworkshop geschikt als bedrijfsuitje?

Jazeker! Samen koken is een laagdrempelige manier om elkaar te leren kennen, iets nieuws te leren en gezellig samen te zijn. Daarnaast is het een activiteit die het gehele jaar door plaats kan vinden. In de winter is het lekker warm in de kookstudio en in de zomer zitten we gezellig buiten te genieten van het eten. Bovendien is er in overleg veel mogelijk, dus er is altijd wel iets passends te organiseren.

Met hoeveel personen kunnen we maximaal komen?

Het maximaal aantal personen voor een workshop op maat is afhankelijk van het soort workshop. Op dit moment hebben we binnen plek voor maximaal 20 personen. Meer dan 20 personen kan alleen als de buitenruimte ook gebruikt kan worden en dus wanneer het mooi weer is. In overleg is veel mogelijk.

Kan je rekening houden met allergieën en dieetwensen?

Bij een workshop op maat kan ik met bijna alles rekening houden. Belangrijk is om van te voren de wensen goed te bespreken omdat er vaak speciaal ingekocht moet worden.

Er is een verschil in ervaring binnen onze groep, is dit een probleem?

Bij een workshop op maat kan rekening gehouden worden met alle niveaus. In overleg wordt een programma samengesteld die geschikt is voor iedereen. Er is veel mogelijk en voor elke groep is iets geschikts samen te stellen afhankelijk van jullie wensen en ervaring.

Niet iedereen wil koken of bakken, kunnen we toch wat leuks organiseren?

Jazeker! Bij een workshop op maat is het ook mogelijk dat een deel van de groep gaat koken of bakken en een ander deel aansluit voor het diner, lunch of high-tea.

We willen graag iemand verrassen met een privé diner/lunch/high-tea, kan dat?

Ja, wat een leuk idee! Je kan een workshop volgen waarbij je een diner, lunch of high-tea klaar maakt. Na de workshop kunnen de gasten aanschuiven zodat je samen kan genieten van jullie heerlijke creaties. Wat dacht je van (klein)kinderen die koken voor (groot)ouders? Of vriendinnen die een high-tea klaarmaken voor de jarige?

We hebben iets speciaals te vieren, kan je daar rekening mee houden?

Jazeker! Een verjaardagstaart voor de jarige? Een speciaal diner voor de liefhebber? Alles in een bepaald thema voor deze speciale gelegenheid? Laat me weten wat de wensen zijn en ik laat je weten wat er mogelijk is bij een workshop op maat.

Deze website gebruikt cookies