Chocolade workshop

Bonbons

Ben je gek op chocolade en heb je altijd al zelf bonbons willen maken? Dan is deze workshop zeker wat voor jou! In deze workshop neemt chocolatier Sam van Gemmert je mee in de wereld van chocolade en leer je bonbons maken.

Prijs

67,50

duur

ca. 3,5 uur

Personen

12
Reserveer je plek

In deze workshop leer je met chocolade werken. Zowel smaak als vormgeving komt hierbij aan bod. Je gaat bonbons decoreren, leren hoe je chocolade tempereert en een eigen ganache vulling maken. Dit alles onder leiding van chocolatier Sam van Gemmert. Na afloop neem je alle zelfgemaakte lekkernijen mee naar huis en krijg je de recepten digitaal toegestuurd.

No items found.

prijs

67,50
p.p.

duur

ca. 3,5 uur

Maximaal aantal personen

12

inclusief

Welkomstdrankje
Leenschort
Koffie en thee
Recepten (digitaal toegestuurd)
Zelfgemaakte bonbons mee naar huis

Reserveer je plek

Er is nog geen datum gepland voor deze workshop. Maar je kan hem misschien wel als workshop op maat boeken. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief (onderaan de pagina) om als eerste op de hoogte te zijn zijn nieuwe data.

Is de workshop volgeboekt? Stuur een mail om op de wachtlijst geplaatst te worden. Bij een afmelding wordt er contact met je opgenomen.

‍Heb je dieetwensen/allergieën? Geef dit bij het afrekenen aan in het veld opmerkingen. Neem altijd eerst contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij annulering van deelname vanaf 3 dagen voor aanvang van de workshop is geen restitutie mogelijk. Bij annulering vanaf 3 weken tot 3 dagen voor de workshop wordt 50% van het bedrag gerestitueerd.

Over de chef

Sam van Gemmert

Sam van Gemmert is chocolatier en eigenaar van BitterZoet Chocolade. Chocolade heeft al van jongs af aan zijn interesse. Tijdens zijn werk als patissier bij De Librije in Zwolle leerde hij patisserie op een gastronomische manier te benaderen. Tegenwoordig richt Sam zich op het combineren van chocolade met wildgeplukte en lokale ingrediënten. Hij benadert zijn bonbons als een gerecht, wat tot verrassende resultaten leidt. 

Meer over BitterZoet Chocolade

Veelgestelde vragen

Kan je ook rekening houden met allergieën en dieetwensen?

Tijdens de workshops op inschrijving zijn individuele aanpassingen niet altijd mogelijk. Dit hangt erg af van de wensen en het soort workshop en zal altijd even overlegd moeten worden. Neem daarom contact op om te bespreken wat mogelijk is. Bij een workshop op maat kan bijna altijd rekening gehouden worden met allergieën en dieetwensen omdat het programma en menu speciaal voor jou worden samengesteld. Kijk voor meer informatie hierover bij de workshops op maat.

Zijn de drankjes bij de prijs inbegrepen?

De prijzen zoals aangegeven op de website zijn inclusief koffie en thee. Alle overige drankjes die genuttigd worden (frisdranken, bier en wijn) kunnen na afloop van de workshop afgerekend worden.

Kan ik deze workshop ook met een eigen groep doen?

Vanaf 8 personen is het mogelijk om voor je eigen groep een workshop op maat te organiseren. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina workshops op maat.

Deze website gebruikt cookies