Kookworkshop

Braziliaans

Waan je even in de zonovergoten Braziliaanse straten en ontdek de kleurrijke keuken van dit prachtige land. Alvaro neemt je aan de hand van zijn familierecepten mee op ontdekkingstocht naar bekende en minder bekende Braziliaanse lekkernijen. Let op: deze workshop wordt in het Engels gegeven.

Prijs

76,50

duur

ca. 4 uur

Personen

12
Reserveer je plek

Brazilië heeft een enorme verscheidenheid en daarmee een ontzettend kleurrijke keuken. Tijdens deze workshop waan je je even in de straten van Brazilië wanneer we aan de slag gaan met heerlijke streetfood gerechten. Hapjes en gerechten die meestal uit de hand gegeten worden tijdens een van de vele festiviteiten. Alvaro Anjos neemt je stap voor stap mee aan de hand van zijn familierecepten en verhalen. Wat dacht je van knapperige pastel de feira, geurige bolinho de feijoada, romige brigadeiros en nog veel meer. Het wordt één groot Braziliaans feest! Let op: deze workshop wordt in het Engels gegeven.

No items found.

prijs

76,50
p.p.

duur

ca. 4 uur

Maximaal aantal personen

12

inclusief

Welkomstdrankje
Leenschort
Koffie en thee
Recepten (digitaal toegestuurd)
Diner van zelfgemaakte gerechten

Reserveer je plek

Er is nog geen datum gepland voor deze workshop. Maar je kan hem misschien wel als workshop op maat boeken. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief (onderaan de pagina) om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe data.

Is de workshop volgeboekt? Stuur een mail om op de wachtlijst geplaatst te worden. Bij een afmelding wordt er contact met je opgenomen.

‍Heb je dieetwensen/allergieën? Geef dit bij het afrekenen aan in het veld opmerkingen. Neem altijd eerst contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij annulering van deelname vanaf 3 dagen voor aanvang van de workshop is geen restitutie mogelijk. Bij annulering vanaf 3 weken tot 3 dagen voor de workshop wordt 50% van het bedrag gerestitueerd.

Over de chef

Alvaro Anjos

Alvaro komt uit Brazilië en woont al geruime tijd in Groningen. Hij heeft zijn Grand Diplôme gehaald bij de Cordon Bleu London Cookery School. Zijn passie voor koken is te herlijden naar zijn roots op het platteland van Brazilie, waar koken en lekker eten altijd een goede reden was om samen te komen met familie en vrienden. Zijn enthousiasme voor de Braziliaanse keuken is aanstekelijk en hij weet zijn kennis op een laagdrempelige manier over te brengen. Oh, en wees niet verbaasd als je hem opeens de samba ziet dansen tijdens de workshop.

Veelgestelde vragen

Kan je rekening houden met allergieën en dieetwensen?

Bij een workshop op maat kan ik met bijna alles rekening houden. Belangrijk is om van te voren de wensen goed te bespreken omdat er vaak speciaal ingekocht moet worden.

Kan ik deze workshop ook met een eigen groep doen?

Vanaf 8 personen is het mogelijk om voor je eigen groep een workshop op maat te organiseren. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina workshops op maat.

Zijn de drankjes bij de prijs inbegrepen?

De prijzen zoals aangegeven op de website zijn inclusief koffie en thee. Alle overige drankjes die genuttigd worden (frisdranken, bier en wijn) kunnen na afloop van de workshop afgerekend worden.

Deze website gebruikt cookies