Kookworkshop

Kleurrijke pasta

Pasta maken is leuk, gekleurde pasta maken is nog leuker! In deze kleurrijke workshop leer je verschillende technieken voor het maken van gekleurde pasta met gebruik van uitsluitend natuurlijke kleurstoffen. Voortaan zullen je pastagerechten niet alleen heerlijk smaken, maar ook een waar lust voor het oog zijn.

Prijs

67,50

duur

ca. 4 uur

Personen

12
Reserveer je plek

Wil je je pasta skills verder ontwikkelen? Ga dan aan de slag met gekleurde pasta. In deze cursus leer je hoe je pasta kan maken dat een waar kunstwerk op je bord zal zijn. We gaan aan de slag met natuurlijke kleurstoffen om meerdere soorten gekleurde pasta te maken. Vervolgens leer je allerlei technieken om de kleuren op de mooiste manier te verwerken in je pasta. Hierbij maak je verschillende vormen pasta, waaronder gevulde pasta. Natuurlijk gaan we ook de bijbehorende sausen maken, want deze pasvorm vraagt om zijn eigen saus. Ook hierbij zijn pure ingrediënten van hoge kwaliteit het uitgangspunt. Aansluitend gaan we gezamenlijk aan tafel een aantal soorten pasta proeven waarbij we altijd afsluiten met een heerlijk dessert. De overige pasta nemen jullie mee naar huis. Sta versteld van je eigen creaties en kom genieten van een gezellige culinaire middag.

No items found.

prijs

67,50
p.p.

duur

ca. 4 uur

Maximaal aantal personen

12

inclusief

Welkomstdrankje
Leenschort
Koffie en thee
Recepten (digitaal toegestuurd)
Proeverij van zelfgemaakte pasta en dessert

Reserveer je plek

Er is nog geen datum gepland voor deze workshop. Maar je kan hem misschien wel als workshop op maat boeken. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief (onderaan de pagina) om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe data.

Is de workshop volgeboekt? Stuur een mail om op de wachtlijst geplaatst te worden. Bij een afmelding wordt er contact met je opgenomen.

‍Heb je dieetwensen/allergieën? Geef dit bij het afrekenen aan in het veld opmerkingen. Neem altijd eerst contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij annulering van deelname vanaf 3 dagen voor aanvang van de workshop is geen restitutie mogelijk. Bij annulering vanaf 3 weken tot 3 dagen voor de workshop wordt 50% van het bedrag gerestitueerd.

Over de chef

Sarena Solari

Van jongs af aan is Sarena bezig met het creëren van de lekkerste gerechten met behulp van eerlijke en pure ingrediënten. Vanwege haar achtergrond heeft ze met name een passie voor de Italiaanse keuken. In 2015 won Sarena het bekende televisieprogramma Heel Holland Bakt! Sindsdien wijdt ze haar carrière aan het delen van haar passie voor koken met anderen.

Meer over Sarena

Veelgestelde vragen

Zijn de drankjes bij de prijs inbegrepen?

De prijzen zoals aangegeven op de website zijn inclusief koffie en thee. Alle overige drankjes die genuttigd worden (frisdranken, bier en wijn) kunnen na afloop van de workshop afgerekend worden.

Kan je ook rekening houden met allergieën en dieetwensen?

Tijdens de workshops op inschrijving zijn individuele aanpassingen niet altijd mogelijk. Dit hangt erg af van de wensen en het soort workshop en zal altijd even overlegd moeten worden. Neem daarom contact op om te bespreken wat mogelijk is. Bij een workshop op maat kan bijna altijd rekening gehouden worden met allergieën en dieetwensen omdat het programma en menu speciaal voor jou worden samengesteld. Kijk voor meer informatie hierover bij de workshops op maat.

Kan ik deze workshop ook met een eigen groep doen?

Vanaf 8 personen is het mogelijk om voor je eigen groep een workshop op maat te organiseren. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina workshops op maat.

Deze website gebruikt cookies