Kookworkshop

Indiase keuken

Laat je verrassen door de geuren en kleuren van India. Astrid laat je kennis maken met de smaken van de Indiase keuken. Geurige curry's, kruidige chutney's en kleurrijke rijst. Rijke smaken en mooie verhalen. Na afloop gaan jullie samen genieten van de zelfgemaakte gerechten en neem je een zakje kruiden mee naar huis. 

Prijs

76,50

duur

ca. 4 uur

Personen

12
Reserveer je plek

Tijdens deze workshop laat Astrid je kennismaken met authentieke gerechten uit de Indiase keuken. Onder het genot van een kopje chai vertelt ze je alles over Indiase kruiden en de opbouw van een Indiase maaltijd. Daarna gaan jullie samen aan de slag. De Indiase keuken bestaat uit rijke en kruidige smaken (en zeker niet altijd pittig). Samen maken jullie een tafel vol heerlijke gerechten: verschillende soorten curry's met kip, vis en groente, kruidige rijst, mangochutney, naanbrood, papadums, frisse raita en salade. Als afsluiter een heerlijk dessert. Kom deze relatief onbekende Aziatische keuken ontdekken tijdens deze kleurrijke kookworkshop onder leiding van Astrid Zijlmans.

No items found.

prijs

76,50
p.p.

duur

ca. 4 uur

Maximaal aantal personen

12

inclusief

Welkomstdrankje
Leenschort
Koffie en thee
Recepten (digitaal toegestuurd)
Diner van zelfgemaakte gerechten

Reserveer je plek

Friday
28
June
15:00
nog
2
plek
plekken
vol

Is de workshop volgeboekt? Stuur een mail om op de wachtlijst geplaatst te worden. Bij een afmelding wordt er contact met je opgenomen.

‍Heb je dieetwensen/allergieën? Geef dit bij het afrekenen aan in het veld opmerkingen. Neem altijd eerst contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij annulering van deelname vanaf 3 dagen voor aanvang van de workshop is geen restitutie mogelijk. Bij annulering vanaf 3 weken tot 3 dagen voor de workshop wordt 50% van het bedrag gerestitueerd.

Over de chef

Astrid Zijlmans

Astrid is een enthousiaste thuiskok. Na het volgen van verschillende kookworkshops werd haar interesse aangewakkerd voor de Indiase keuken met pure smaken en bijzondere kruiden. Met regelmaat werd ze uitgenodigd om bij groepen te komen koken of gaf kleine kookworkshops aan huis. Na de verhuizing vanuit de Randstad naar het mooie Drenthe heeft Astrid zich opnieuw gericht op het geven van workshops bij gezelschappen thuis. Zo ontstond ‘In geuren en kleuren’ waarbij Astrid je met veel plezier kennis laat maken met deze onbekende Aziatische keuken.

Meer over In Geuren en Kleuren

Veelgestelde vragen

Kan je rekening houden met allergieën en dieetwensen?

Bij een workshop op maat kan ik met bijna alles rekening houden. Belangrijk is om van te voren de wensen goed te bespreken omdat er vaak speciaal ingekocht moet worden.

Zijn de drankjes bij de prijs inbegrepen?

De prijzen zoals aangegeven op de website zijn inclusief koffie en thee. Alle overige drankjes die genuttigd worden (frisdranken, bier en wijn) kunnen na afloop van de workshop afgerekend worden.

Kan ik deze workshop ook met een eigen groep doen?

Vanaf 8 personen is het mogelijk om voor je eigen groep een workshop op maat te organiseren. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina workshops op maat.

Deze website gebruikt cookies