Bakworkshop

Italiaanse koekjes

Wie wordt er nou niet blij van heerlijke Italiaanse koekjes die traditioneel met een glaasje zoete wijn of sterke koffie gegeten worden. Er gaat niets boven zelfgemaakt en versgebakken. Daarom ga je tijdens deze workshop leren hoe je zelf deze heerlijke koekjes kan maken zodat je voortaan altijd een gevulde koektrommel in huis hebt.

Prijs

59,50

duur

ca. 3,5 uur

Personen

12
Reserveer je plek

Tijdens deze bakworkshop gaan we drie verschillende klassieke Italiaanse koekjes maken. Wat dacht je knapperige cantucci, de wereldberoemde dubbel gebakken koekjes. Of brosse canestrelli gemaakt met een heel verrassend ingrediënt. Ook gaan we aan de slag met het maken van amaretti morbidi. Deze zachte amandelkoekjes zijn altijd een favoriet. Je gaat zelf alle soorten deeg maken en we verdiepen ons in de verschillende technieken die nodig zijn om een perfect koekje te bakken. Aan het einde ga je naar huis met een doos vol heerlijke koekjes en een hoofd vol nieuwe kennis.

No items found.

prijs

59,50
p.p.

duur

ca. 3,5 uur

Maximaal aantal personen

12

inclusief

Welkomstdrankje
Leenschort
Koffie en thee
Zelfgemaakte koekjes mee naar huis
Recepten (digitaal toegestuurd)

Reserveer je plek

Friday
14
June
15:00
nog
2
plek
plekken
vol

Is de workshop volgeboekt? Stuur een mail om op de wachtlijst geplaatst te worden. Bij een afmelding wordt er contact met je opgenomen.

‍Heb je dieetwensen/allergieën? Geef dit bij het afrekenen aan in het veld opmerkingen. Neem altijd eerst contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij annulering van deelname vanaf 3 dagen voor aanvang van de workshop is geen restitutie mogelijk. Bij annulering vanaf 3 weken tot 3 dagen voor de workshop wordt 50% van het bedrag gerestitueerd.

Over de chef

Sarena Solari

Van jongs af aan is Sarena bezig met het creëren van de lekkerste gerechten met behulp van eerlijke en pure ingrediënten. Vanwege haar achtergrond heeft ze met name een passie voor de Italiaanse keuken. In 2015 won Sarena het bekende televisieprogramma Heel Holland Bakt! Sindsdien wijdt ze haar carrière aan het delen van haar passie voor koken met anderen.

Meer over Sarena

Veelgestelde vragen

Zijn de drankjes bij de prijs inbegrepen?

De prijzen zoals aangegeven op de website zijn inclusief koffie en thee. Alle overige drankjes die genuttigd worden (frisdranken, bier en wijn) kunnen na afloop van de workshop afgerekend worden.

Kan je rekening houden met allergieën en dieetwensen?

Bij een workshop op maat kan ik met bijna alles rekening houden. Belangrijk is om van te voren de wensen goed te bespreken omdat er vaak speciaal ingekocht moet worden.

Kan ik deze workshop ook met een eigen groep doen?

Vanaf 8 personen is het mogelijk om voor je eigen groep een workshop op maat te organiseren. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina workshops op maat.

Deze website gebruikt cookies