Bakworkshop

Kerstbrood

De heerlijke geur van versgebakken kerstbrood, wie wordt daar nou niet blij van? Maak je eigen kerstbroden, precies zoals jij ze lekker vindt. We gaan er twee maken, zodat je met kerst ook nog iemand anders blij kan maken. Professioneel desembakker Kay Krijnen neemt je stap voor stap mee in het proces. Zorg dat je erbij bent en je zit gebakken met kerst!

Prijs

84,50

duur

ca. 4 uur

Personen

12
Reserveer je plek

Kay neemt je in deze bakworkshop stap voor stap mee in het maken van twee heerlijke kerstbroden en een doosje kerstkoekjes. Je begint met het kneden van je eigen deeg waarbij je gebruik maakt van desem én gist. Daarna mag je je eigen vulling helemaal naar smaak samenstellen met gedroogde vruchten, noten en specerijen. Kay legt je ook de fijne kneepjes van het maken van een perfecte amandelspijs uit en daarna ga je je broden vullen en vormen. Tijdens het rijzen van de kerstbroden hoef je je niet te vervelen, want we gaan ook nog heerlijke kerstkoekjes bakken. Aan het einde van de middag ga je naar huis met je zelfgebakken broden en een doosje kerstkoekjes om thuis van te genieten.

No items found.

prijs

84,50
p.p.

duur

ca. 4 uur

Maximaal aantal personen

12

inclusief

Leenschort
Koffie en thee
Recepten (digitaal toegestuurd)
Zelfgemaakte baksels mee naar huis
Afwasser

Reserveer je plek

Sunday
21
December
13:00
nog
0
plek
plekken
vol

Is de workshop volgeboekt? Stuur een mail om op de wachtlijst geplaatst te worden. Vul ook je telefoonnummer in zodat we bij een afmelding snel contact met je kunnen opgenomen.

Heb je dieetwensen/allergieën? Geef dit bij het afrekenen aan in het veld opmerkingen. Neem altijd eerst contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij annulering van deelname vanaf 1 week voor aanvang van de workshop is geen restitutie mogelijk. Bij annulering vanaf 3 weken tot 1 week voor de workshop wordt 50% van het bedrag gerestitueerd.

Over de chef

Kay Krijnen

Kay Krijnen is eigenaar van bakkerij Lavett, een ambachtelijke desembakkerij in Utrecht. Hij levert handgemaakte desembroden aan meer dan 20 restaurants en winkels. Met lokale granen, duurzame ingrediënten, tijd en liefde maakt hij gezond brood vol smaak. Bovendien draagt hij met zijn broden bij aan biodiversiteit: meer akkerbloemen, vlinders, bijen en bodemleven. Kay deelt graag zijn uitgebreide kennis over brood, meel en desem!

Meer over Lavett

Veelgestelde vragen

Kan je ook rekening houden met allergieën en dieetwensen?

Tijdens de open workshops zijn individuele aanpassingen niet altijd mogelijk. Dit hangt erg af van de wensen en het soort workshop en zal altijd even overlegd moeten worden. Neem daarom contact op om te bespreken wat mogelijk is. Bij een privé workshop kan rekening gehouden worden met veel allergieën en dieetwensen omdat het programma en menu speciaal voor jullie aangepast kan worden. Kijk voor meer informatie hierover bij de privé workshops.

Kan ik deze workshop ook met een eigen groep doen?

Vanaf 8 personen is het mogelijk om voor je eigen groep een privé workshop . Kijk voor meer informatie hierover op de pagina privé workshops.

Zijn de drankjes bij de prijs inbegrepen?

De prijzen zoals aangegeven op de website zijn inclusief koffie en thee. Alle overige drankjes die genuttigd worden (frisdranken, bier en wijn) kunnen na afloop van de workshop afgerekend worden.

Deze website gebruikt cookies