Bakworkshop

Kleine taartjes

Ben je gek op taarten en wil je het liefst zoveel mogelijk keuze hebben? Dan is deze workshop ideaal voor jou! Tijdens deze workshop gaan we meerdere soorten kleine taartjes maken en leer je verschillende technieken en vullingen. Echt een workshop om van te smullen!

Prijs

59,50

duur

ca. 3,5 uur

Personen

12
Reserveer je plek

Kleine taartjes komen in verschillende vormen en maten. De basis is altijd een brosse deegbodem. Deze basis gaan we eerst zelf maken en vervolgens gaan we aan de slag met verschillende technieken en vullingen. Het maken van kleine taartjes is een creatief proces. Vanwege het formaat kan je eindeloos variëren in het combineren van ingrediënten die jij het lekkerste vindt. Na afloop krijg je de taartjes mee naar huis en de recepten digitaal toegestuurd.

Deegroller tijdens kleine taartjes bakworkshop
Resultaat klein taartje Sarena's Keuken
No items found.

prijs

59,50
p.p.

duur

ca. 3,5 uur

Maximaal aantal personen

12

inclusief

Welkomstdrankje
Leenschort
Koffie en thee
Recepten (digitaal toegestuurd)
Zelfgemaakte taartjes mee naar huis

Reserveer je plek

Sunday
7
July
14:00
nog
0
plek
plekken
vol

Is de workshop volgeboekt? Stuur een mail om op de wachtlijst geplaatst te worden. Bij een afmelding wordt er contact met je opgenomen.

‍Heb je dieetwensen/allergieën? Geef dit bij het afrekenen aan in het veld opmerkingen. Neem altijd eerst contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij annulering van deelname vanaf 3 dagen voor aanvang van de workshop is geen restitutie mogelijk. Bij annulering vanaf 3 weken tot 3 dagen voor de workshop wordt 50% van het bedrag gerestitueerd.

Over de chef

Sarena Solari

Van jongs af aan is Sarena bezig met het creëren van de lekkerste gerechten met behulp van eerlijke en pure ingrediënten. Vanwege haar achtergrond heeft ze met name een passie voor de Italiaanse keuken. In 2015 won Sarena het bekende televisieprogramma Heel Holland Bakt! Sindsdien wijdt ze haar carrière aan het delen van haar passie voor koken met anderen.

Meer over Sarena

Veelgestelde vragen

Zijn de drankjes bij de prijs inbegrepen?

De prijzen zoals aangegeven op de website zijn inclusief koffie en thee. Alle overige drankjes die genuttigd worden (frisdranken, bier en wijn) kunnen na afloop van de workshop afgerekend worden.

Kan je ook rekening houden met allergieën en dieetwensen?

Tijdens de workshops op inschrijving zijn individuele aanpassingen niet altijd mogelijk. Dit hangt erg af van de wensen en het soort workshop en zal altijd even overlegd moeten worden. Neem daarom contact op om te bespreken wat mogelijk is. Bij een workshop op maat kan bijna altijd rekening gehouden worden met allergieën en dieetwensen omdat het programma en menu speciaal voor jou worden samengesteld. Kijk voor meer informatie hierover bij de workshops op maat.

Kan ik deze workshop ook met een eigen groep doen?

Vanaf 8 personen is het mogelijk om voor je eigen groep een workshop op maat te organiseren. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina workshops op maat.

Deze website gebruikt cookies