Kookworkshop

Pasta & gnocchi basis

Je eigen, verse pastadeeg maken kost veel minder tijd dan je denkt. In deze uitgebreide workshop leer ik je de basis technieken voor verschillende soorten pasta en sauzen. Aan het einde zet je een echte, verse pasta op tafel zoals je deze ook in Italië krijgt.

Prijs

67,50

duur

ca. 4 uur

Personen

12
Reserveer je plek

Heb je altijd al eens verse pasta willen maken maar dacht je dat het teveel werk was? Dan is deze kookworkshop wat voor jou! Ik ga je leren hoe leuk, veelzijdig en lekker het is om je eigen verse pasta te maken. Het begint met de juiste bloem en eieren voor het perfecte deeg. In deze basiscursus leer je een aantal van de bekendste pastasoorten te maken. We gaan aan de slag met gevulde pasta (tortelli), gevormde pasta (farfalle) en lintpasta (spaghetti alla chitarra & tagliatelle). Ook laat ik jullie zien hoe je de perfecte gnocchi maakt op basis van aardappel. Natuurlijk gaan we ook de bijbehorende sausen maken, want elke pastavorm vraagt om zijn eigen saus. Ook hierbij zijn pure ingrediënten van hoge kwaliteit het uitgangspunt. Aansluitend gaan we gezamenlijk aan tafel een aantal soorten pasta proeven met als kers op de taart een heerlijk dessert. De overige pasta nemen jullie mee naar huis. Sta versteld van je eigen creaties en kom genieten van een gezellige culinaire middag.

Handen kneden gnocchi vormpjes
Vers bereidde spaghetti bolognese
Figuurtje voor het maken van gnocchi
Verse pesto tijdens kookworkshop
Pasta kneden tijdens kookworkshop verse pasta
Verse tagliattelli tijdens verse pasta kookworkshop
No items found.

prijs

67,50
p.p.

duur

ca. 4 uur

Maximaal aantal personen

12

inclusief

Welkomstdrankje
Leenschort
Koffie en thee
Recepten (digitaal toegestuurd)
Proeverij van zelfgemaakte pasta en dessert

Reserveer je plek

Thursday
25
April
17:00
nog
0
plek
plekken
vol

Is de workshop volgeboekt? Stuur een mail om op de wachtlijst geplaatst te worden. Bij een afmelding wordt er contact met je opgenomen.

‍Heb je dieetwensen/allergieën? Geef dit bij het afrekenen aan in het veld opmerkingen. Neem altijd eerst contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij annulering van deelname vanaf 3 dagen voor aanvang van de workshop is geen restitutie mogelijk. Bij annulering vanaf 3 weken tot 3 dagen voor de workshop wordt 50% van het bedrag gerestitueerd.

Over de chef

Sarena Solari

Van jongs af aan is Sarena bezig met het creëren van de lekkerste gerechten met behulp van eerlijke en pure ingrediënten. Vanwege haar achtergrond heeft ze met name een passie voor de Italiaanse keuken. In 2015 won Sarena het bekende televisieprogramma Heel Holland Bakt! Sindsdien wijdt ze haar carrière aan het delen van haar passie voor koken met anderen.

Meer over Sarena

Veelgestelde vragen

Zijn de drankjes bij de prijs inbegrepen?

De prijzen zoals aangegeven op de website zijn inclusief koffie en thee. Alle overige drankjes die genuttigd worden (frisdranken, bier en wijn) kunnen na afloop van de workshop afgerekend worden.

Kan je ook rekening houden met allergieën en dieetwensen?

Tijdens de workshops op inschrijving zijn individuele aanpassingen niet altijd mogelijk. Dit hangt erg af van de wensen en het soort workshop en zal altijd even overlegd moeten worden. Neem daarom contact op om te bespreken wat mogelijk is. Bij een workshop op maat kan bijna altijd rekening gehouden worden met allergieën en dieetwensen omdat het programma en menu speciaal voor jou worden samengesteld. Kijk voor meer informatie hierover bij de workshops op maat.

Kan ik deze workshop ook met een eigen groep doen?

Vanaf 8 personen is het mogelijk om voor je eigen groep een workshop op maat te organiseren. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina workshops op maat.

Deze website gebruikt cookies