Dit is een unieke kans om een workshop te volgen van topchef Dick Soek. Hij neemt je stap voor stap mee in het creëren van een kerstmenu waar je de show mee gaat stelen! Alles wordt gemaakt vanaf de basis met dagverse ingrediënten. Ontdek nieuwe technieken en bereidingen en til jouw kookskills naar een hoger niveau.

Een hele dag aan het fornuis staan met topchef Dick Soek, een droom voor elke kookliefhebber die van een uitdaging houdt. Dick neemt je in deze extra lange kookwokshop mee in het bereiden van een heerlijk kerstdiner. Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat jij ook kan genieten met kerst. Dick neemt je stap voor stap mee zodat jij met kerst een 4-gangen diner kan bereiden waar je de show mee steelt. Uiteraard wordt alles vanaf de basis gemaakt en ontdek je nieuwe technieken en bereidingen. Samen ga je aan de slag om vier heerlijke en verrassende gangen te bereiden waar we gezamenlijk van gaan genieten. Bij het diner worden bijpassende wijnen geserveerd die Dick meeneemt. Heb jij zin in een uitdaging en wil je jouw kookskills naar een hoger niveau tillen? Grijp dan nu deze unieke kans! Bij deze workshop kan geen rekening gehouden worden met dieetwensen.
Is de workshop volgeboekt? Stuur een mail om op de wachtlijst geplaatst te worden. Vul ook je telefoonnummer in zodat we bij een afmelding snel contact met je kunnen opgenomen.
Heb je dieetwensen/allergieën? Geef dit bij het afrekenen aan in het veld opmerkingen. Neem altijd eerst contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Bij annulering van deelname vanaf 1 week voor aanvang van de workshop is geen restitutie mogelijk. Bij annulering vanaf 3 weken tot 1 week voor de workshop wordt 50% van het bedrag gerestitueerd.

Dick Soek is chef-kok en eigenaar van restaurant Piloersemaborg. Hij staat bekend om een ambachtelijke keuken en het werken met lokale producten. De Piloersemaborg is gelegen in de plaats Den Ham, boven de stad Groningen en dicht bij de Waddenzee en de haven van Lauwersoog. Er is dus altijd veel vis in het menu met verschillende verrassende bereidingen.
Meer over de PiloersemaborgEen basiskennis over koken is wel handig om goed mee te kunnen doen aan deze workshop. Je gaat aan de slag met een professionele chef om nieuwe technieken en bereidingen te leren. Je hoeft nog geen topkok te zijn, maar je moet wel zin hebben in een uitdaging.
Ja, bij deze workshop zijn alle drankjes inbegrepen. Inclusief het bijpassende wijnarrangement.
Bij deze workshop is het niet mogelijk om individuele aanpassingen te doen en er kan dus geen rekening gehouden worden met dieetwensen en allergieën.