Bakworkshop

Macarons

Ze staan ook wel bekend als het moeilijkste koekje om te bakken. Maar na deze workshop heeft zelfs dit delicate koekje geen geheimen meer voor jou. Patissier Alvaro Anjos neemt je stap voor stap mee om de perfecte macaron te maken. Let op: deze workshop wordt in het Engels gegeven en is ook geschikt voor vegans.

Prijs

67,50

duur

ca. 3,5

Personen

12
Reserveer je plek

In deze workshop neemt patissier Alvaro Anjos je stap voor stap mee en ontdek je hoe je zelf prachtige macarons kan maken. Je gaat leren hoe je kan voorkomen dat je macaronschelpen scheuren en hoe je dat mooie voetje kan krijgen. Ook ga je aan de slag met het maken van een vulling voor je heerlijke macarons. Alle technieken worden uitgelegd zodat je begrijpt wat er gebeurd in de beslagkom en in de oven en jij voortaan alle controle hebt over dit delicate koekje. Na afloop neem je je eigen doosje heerlijke macarons mee naar huis. Let op: deze workshop wordt in het Engels gegeven en is ook geschikt voor vegans.

No items found.

prijs

67,50
p.p.

duur

ca. 3,5

Maximaal aantal personen

12

inclusief

Welkomstdrankje
Leenschort
Koffie en thee
Recepten (digitaal toegestuurd)
Zelfgemaakte macarons mee naar huis

Reserveer je plek

Er is nog geen datum gepland voor deze workshop. Maar je kan hem misschien wel als workshop op maat boeken. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief (onderaan de pagina) om als eerste op de hoogte te zijn zijn nieuwe data.

Is de workshop volgeboekt? Stuur een mail om op de wachtlijst geplaatst te worden. Bij een afmelding wordt er contact met je opgenomen.

‍Heb je dieetwensen/allergieën? Geef dit bij het afrekenen aan in het veld opmerkingen. Neem altijd eerst contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij annulering van deelname vanaf 3 dagen voor aanvang van de workshop is geen restitutie mogelijk. Bij annulering vanaf 3 weken tot 3 dagen voor de workshop wordt 50% van het bedrag gerestitueerd.

Over de chef

Alvaro Anjos

Alvaro komt uit Brazilië en woont al geruime tijd in Groningen. Met passie en plezier bakt hij prijswinnende macarons, vegan macarons en cakes. Zijn enthousiasme voor het vakgebied is aanstekelijk en hij weet zijn kennis op een laagdrempelige manier over te brengen. In Groningen heeft hij zijn eigen winkel, Smaakaron. Ben je in de buurt? Stap dan gerust even binnen!

Meer over Smaakaron

Veelgestelde vragen

Kan je rekening houden met allergieën en dieetwensen?

Bij een workshop op maat kan ik met bijna alles rekening houden. Belangrijk is om van te voren de wensen goed te bespreken omdat er vaak speciaal ingekocht moet worden.

Kan ik deze workshop ook met een eigen groep doen?

Vanaf 8 personen is het mogelijk om voor je eigen groep een workshop op maat te organiseren. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina workshops op maat.

Zijn de drankjes bij de prijs inbegrepen?

De prijzen zoals aangegeven op de website zijn inclusief koffie en thee. Alle overige drankjes die genuttigd worden (frisdranken, bier en wijn) kunnen na afloop van de workshop afgerekend worden.

Deze website gebruikt cookies