XL Bakworkshop

Smakelijk pasen

Nodig je familie en vrienden maar uit, want met deze workshop maken jullie alles voor een perfect paasontbijt. Aan het einde neem je alles mee naar huis om op zondag iedereen te verrassen met verschillende soorten brood en lekkers.

Prijs

129

duur

ca. 6 uur

Personen

12
Reserveer je plek

Een paasbrood gevuld met amandelspijs kan uiteraard niet ontbreken met pasen, dus die gaan we zeker maken. Maar je gaat ook aan de slag met een prachtig vlechtbrood en een heerlijk gevulde brioche. Van het kneden van het deeg tot het uit de oven halen van een heerlijk geurend goudbruin brood, samen lopen we alle stappen door. Ook ga je heerlijke scones met lemoncurd maken. Aan het einde van de workshop neem je al het lekkers mee en heb je alles in huis om je gasten te verrassen met een heerlijk gevulde ontbijttafel met pasen. Deze workshop is inclusief lunch.

No items found.

prijs

129
p.p.

duur

ca. 6 uur

Maximaal aantal personen

12

inclusief

Welkomstdrankje
Leenschort
Koffie en thee
Lunch incl. 1 drankje
Recepten (digitaal toegestuurd)
Zelfgemaakte baksels mee naar huis

Reserveer je plek

Friday
29
March
10:00
nog
0
plek
plekken
vol
Saturday
30
March
10:00
nog
0
plek
plekken
vol

Is de workshop volgeboekt? Stuur een mail om op de wachtlijst geplaatst te worden. Bij een afmelding wordt er contact met je opgenomen.

‍Heb je dieetwensen/allergieën? Geef dit bij het afrekenen aan in het veld opmerkingen. Neem altijd eerst contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij annulering van deelname vanaf 3 dagen voor aanvang van de workshop is geen restitutie mogelijk. Bij annulering vanaf 3 weken tot 3 dagen voor de workshop wordt 50% van het bedrag gerestitueerd.

Over de chef

Sarena Solari

Van jongs af aan is Sarena bezig met het creëren van de lekkerste gerechten met behulp van eerlijke en pure ingrediënten. Vanwege haar achtergrond heeft ze met name een passie voor de Italiaanse keuken. In 2015 won Sarena het bekende televisieprogramma Heel Holland Bakt! Sindsdien wijdt ze haar carrière aan het delen van haar passie voor koken met anderen.

Meer over Sarena

Veelgestelde vragen

Zijn de drankjes bij de prijs inbegrepen?

De prijzen zoals aangegeven op de website zijn inclusief koffie en thee. Alle overige drankjes die genuttigd worden (frisdranken, bier en wijn) kunnen na afloop van de workshop afgerekend worden.

Kan je rekening houden met allergieën en dieetwensen?

Bij een workshop op maat kan ik met bijna alles rekening houden. Belangrijk is om van te voren de wensen goed te bespreken omdat er vaak speciaal ingekocht moet worden.

Kan ik deze workshop ook met een eigen groep doen?

Vanaf 8 personen is het mogelijk om voor je eigen groep een workshop op maat te organiseren. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina workshops op maat.

Deze website gebruikt cookies