Kookworkshop

Thais

Thaise gerechten zijn meer dan alleen smaken, ze vertellen een verhaal. In deze workshop ontdek je de tradities en culturele invloeden achter elk gerecht, terwijl je leert hoe je de perfecte balans van zoet, zuur, zout en pittig bereikt. Ga samen met Angie koken, proeven en de verhalen van Thailand beleven!

Prijs

79,50

duur

3,5-4 uur

Personen

12
Reserveer je plek

In deze Thaise workshop duik je met Angie in de echte Thaise smaken, tradities en verhalen. Stap voor stap bereiden we een compleet Thais menu. Je werkt in tweetallen aan drie heerlijke Thaise gerechten met de beste Thaise ingrediënten. Je gaat aan de slag met het maken van een rode curry (Kaeng Phed Kai) waarbij je je eigen pure currypasta gaat maken. Daarna leer je een perfect gebakken rijst (Khao pad) te maken en een echte Thaise salade met krokant gebakken eieren, cashewnoten en een chili jam dressing (Yam khai Dao). Bij al deze gerechten leer je hoe je de perfecte balans van zoet, zuur, zout en pittig bereikt. Kom samen met Angie koken, proeven en de verhalen van Thailand beleven!

No items found.

prijs

79,50
p.p.

duur

3,5-4 uur

Maximaal aantal personen

12

inclusief

Welkomstdrankje
Leenschort
Koffie en thee
Recepten (digitaal toegestuurd)
Maaltijd met zelfgemaakte gerechten
Afwasser

Reserveer je plek

Sunday
18
January
16:00
nog
0
plek
plekken
vol
Saturday
7
February
16:00
nog
0
plek
plekken
vol

Is de workshop volgeboekt? Stuur een mail (incl. telefoonnummer) om op de wachtlijst geplaatst te worden.

Heb je dieetwensen/allergieën? Geef dit bij het afrekenen aan in het veld opmerkingen. Neem altijd eerst contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij annulering van deelname vanaf 1 week voor aanvang van de workshop is geen restitutie mogelijk. Bij annulering vanaf 3 weken tot 1 week voor de workshop wordt 50% van het bedrag gerestitueerd in de vorm van een tegoedbon. Bij annulering tot 3 weken voor aanvang wordt het volledige bedrag gerestitueerd in de vorm van een tegoedbon.

Over de chef

Angie Saengswang

Nathavimol (Angie) Saengswang is geboren en getogen in Bangkok met een grote passie voor de Thaise keuken. Als eigenaar en chef-kok van Thai Jasmine (het eerste authentieke Thaise restaurant in Groningen) heeft ze de afgelopen 21 jaar met veel liefde en toewijding Thais eten bereid en geserveerd. In deze periode heeft ze met trots de Pride of Thailand Award ontvangen van het National Food Institute of Thailand en de Thai Select Award van het Thaise Ministerie van Handel. Nu is het tijd om haar kennis en passie te delen via kookworkshops!

Veelgestelde vragen

Kan ik deze workshop ook met een eigen groep doen?

Vanaf 8 personen is het mogelijk om voor je eigen groep een privé workshop . Kijk voor meer informatie hierover op de pagina privé workshops.

Kan je ook rekening houden met allergieën en dieetwensen?

Tijdens de open workshops zijn individuele aanpassingen niet altijd mogelijk. Dit hangt erg af van de wensen en het soort workshop en zal altijd even overlegd moeten worden. Neem daarom contact op om te bespreken wat mogelijk is. Bij een privé workshop kan rekening gehouden worden met veel allergieën en dieetwensen omdat het programma en menu speciaal voor jullie aangepast kan worden. Kijk voor meer informatie hierover bij de privé workshops.

Zijn de drankjes bij de prijs inbegrepen?

De prijzen zoals aangegeven op de website zijn inclusief koffie en thee. Alle overige drankjes die genuttigd worden (frisdranken, bier en wijn) kunnen na afloop van de workshop afgerekend worden.

Deze website gebruikt cookies