Bakworkshop

Tiramisu taart

Romige mascarpone, luchtige biscuit, sterke koffie en zijdezachte cacao, oftewel: tiramisu. Hoe kan je dit recept nog verbeteren zou je zeggen? Door er een taart van te maken! Hier ga je zeker vrienden mee maken.

Prijs

59,50

duur

ca. 3,5 uur

Personen

12
Reserveer je plek

Tijdens deze workshop ga je een heerlijke tiramisu taart maken. We starten met het maken van het luchtige biscuit en gaan dan aan de slag met de vulling. Die is op basis van een pâte à bombe van dooiers en mascarpone. Door gebruik te maken van deze techniek zitten er geen rauwe eieren in deze tiramisu taart. Wanneer het biscuit en de vulling gereed zijn kan je je taart opbouwen en decoreren. Het is een creatief proces waarbij je verschillende technieken leert zodat je voortaan eindeloos kan variëren in het combineren van smaken die jij het lekkerste vindt. Na afloop neem je je eigen gemaakt taartje mee naar huis.

No items found.

prijs

59,50
p.p.

duur

ca. 3,5 uur

Maximaal aantal personen

12

inclusief

Welkomstdrankje
Leenschort
Koffie en thee
Recepten (digitaal toegestuurd)
Zelfgemaakte taart mee naar huis

Reserveer je plek

Er is nog geen datum gepland voor deze workshop. Maar je kan hem misschien wel als workshop op maat boeken. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief (onderaan de pagina) om als eerste op de hoogte te zijn zijn nieuwe data.

Is de workshop volgeboekt? Stuur een mail om op de wachtlijst geplaatst te worden. Bij een afmelding wordt er contact met je opgenomen.

‍Heb je dieetwensen/allergieën? Geef dit bij het afrekenen aan in het veld opmerkingen. Neem altijd eerst contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij annulering van deelname vanaf 3 dagen voor aanvang van de workshop is geen restitutie mogelijk. Bij annulering vanaf 3 weken tot 3 dagen voor de workshop wordt 50% van het bedrag gerestitueerd.

Over de chef

Sarena Solari

Van jongs af aan is Sarena bezig met het creëren van de lekkerste gerechten met behulp van eerlijke en pure ingrediënten. Vanwege haar achtergrond heeft ze met name een passie voor de Italiaanse keuken. In 2015 won Sarena het bekende televisieprogramma Heel Holland Bakt! Sindsdien wijdt ze haar carrière aan het delen van haar passie voor koken met anderen.

Meer over Sarena

Veelgestelde vragen

Kan je ook rekening houden met allergieën en dieetwensen?

Tijdens de workshops op inschrijving zijn individuele aanpassingen niet altijd mogelijk. Dit hangt erg af van de wensen en het soort workshop en zal altijd even overlegd moeten worden. Neem daarom contact op om te bespreken wat mogelijk is. Bij een workshop op maat kan bijna altijd rekening gehouden worden met allergieën en dieetwensen omdat het programma en menu speciaal voor jou worden samengesteld. Kijk voor meer informatie hierover bij de workshops op maat.

Zijn de drankjes bij de prijs inbegrepen?

De prijzen zoals aangegeven op de website zijn inclusief koffie en thee. Alle overige drankjes die genuttigd worden (frisdranken, bier en wijn) kunnen na afloop van de workshop afgerekend worden.

Kan ik deze workshop ook met een eigen groep doen?

Vanaf 8 personen is het mogelijk om voor je eigen groep een workshop op maat te organiseren. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina workshops op maat.

Deze website gebruikt cookies