Wandel- & kookworkshop

Wildplukken & koken

Sam en Sarena hebben de handen ineen geslagen tijdens deze inspirerende workshop. Ga mee met Sam op wildpluk wandeling waarbij je de heerlijkste ingrediënten gaat verzamelen. Daarna duik je met Sarena de keuken in om allerlei lekkere gerechten te maken. Natuurlijk houden we een proeverij om te genieten van jullie zelf geplukte én bereidde lekkernijen.

Prijs

€76,50

duur

ca. 4,5 uur

Personen

12
Reserveer je plek

Jullie kennen Sam van Gemmert al van zijn bonbon workshops waarbij hij de mooiste creaties maakt met wildgeplukte ingrediënten. Sam weet dan ook alles van wildplukken en vindt de lekkerste en mooiste plantjes, blaadjes en bloemen in de bossen rond Sarena’s Keuken. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en daarom hebben Sam en Sarena de handen ineen geslagen om nog meer lekkere dingen te maken met al die mooie, wildgeplukte ingrediënten.

We verzamelen eerst in het bos om onder leiding van Sam heerlijke ingrediënten te verzamelen. Sam gaat je alles vertellen over deze wildgeplukte lekkernijen die je gewoon in je achtertuin kan vinden. Wanneer ons mandje vol is rijden we gezamenlijk terug naar de kookstudio. Wat er nog ontbreekt halen we uit de moestuin en samen met Sarena gaan jullie allerlei lekkere gerechten maken. Natuurlijk houden we een proeverij om te genieten van jullie zelf geplukte én bereidde lekkernijen.

No items found.

prijs

€76,50
p.p.

duur

ca. 4,5 uur

Maximaal aantal personen

12

inclusief

Welkomstdrankje
Leenschort
Koffie en thee
Wildplukwandeling
Proeverij van zelfgemaakte gerechten
Recepten (digitaal toegestuurd)

Reserveer je plek

Saturday
15
June
10:00
nog
1
plek
plekken
vol

Is de workshop volgeboekt? Stuur een mail om op de wachtlijst geplaatst te worden. Bij een afmelding wordt er contact met je opgenomen.

‍Heb je dieetwensen/allergieën? Geef dit bij het afrekenen aan in het veld opmerkingen. Neem altijd eerst contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij annulering van deelname vanaf 3 dagen voor aanvang van de workshop is geen restitutie mogelijk. Bij annulering vanaf 3 weken tot 3 dagen voor de workshop wordt 50% van het bedrag gerestitueerd.

Over de chef

Sam van Gemmert

Sam van Gemmert is chocolatier en eigenaar van BitterZoet Chocolade. Chocolade heeft al van jongs af aan zijn interesse. Tijdens zijn werk als patissier bij De Librije in Zwolle leerde hij patisserie op een gastronomische manier te benaderen. Tegenwoordig richt Sam zich op het combineren van chocolade met wildgeplukte en lokale ingrediënten. Hij benadert zijn bonbons als een gerecht, wat tot verrassende resultaten leidt. 

Meer over BitterZoet Chocolade

Veelgestelde vragen

Zijn de drankjes bij de prijs inbegrepen?

De prijzen zoals aangegeven op de website zijn inclusief koffie en thee. Alle overige drankjes die genuttigd worden (frisdranken, bier en wijn) kunnen na afloop van de workshop afgerekend worden.

Kan je rekening houden met allergieën en dieetwensen?

Bij een workshop op maat kan ik met bijna alles rekening houden. Belangrijk is om van te voren de wensen goed te bespreken omdat er vaak speciaal ingekocht moet worden.

Kan ik deze workshop ook met een eigen groep doen?

Vanaf 8 personen is het mogelijk om voor je eigen groep een workshop op maat te organiseren. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina workshops op maat.

Deze website gebruikt cookies