Kookworkshop

Italiaanse lunch op zondag

Een lange tafel, een groep fijne mensen, heerlijk eten, goede wijn en mooie gesprekken. Dat is een echte Italiaanse zondagmiddag. Tijdens deze workshop maak je een aantal heerlijke Italiaanse gerechten waarmee we de tafel gaan vullen en iedereen van kan gaan genieten.

Prijs

duur

ca. 4 uur

Personen

12
Reserveer je plek

Samen uitgebreid koken en genieten, in Italië weten ze wat lekker eten betekent! Ben jij fan van de Italiaanse keuken en wil je dat delen met andere liefhebbers? Meld je dan aan voor deze workshop waar je in mijn sfeervolle kookstudio traditioneel Italiaanse gerechten gaan bereiden. Alle ingrediënten zijn lokaal ingekocht of komen uit mijn eigen moestuin en dat proef je! Nadat we gezamenlijk alle heerlijke gerechten gemaakt hebben, gaan we met z'n allen aan tafel en genieten we van de vers bereide recepten. Wanneer de zon zich laat zien, zitten we buiten. Is het te koud, dan denken we de Italiaanse zon erbij. De verschillende recepten krijg je na afloop digitaal toegestuurd.

Verse groenten snijden tijdens Italiaanse lunch
Eten tijdens Italiaanse lunch
Tafel met stoelen in Sarena's kookstudio
Zelfgemaakt gerecht tijdens kookworkshop
Zelfgemaakte bruschette tijdens kookworkshop
Gedekte tafel met stoelen in Sarena's keuken
Handen die deeg kneden tijdens een kookworkshop
Mensen proosten met rode wijn tijdens workshop
Zelfgemaakt recept tijdens Italiaanse kookworkshop
Inductieplaat in sfeervolle kookstudio
Gezamenlijk diner tijdens kookworkshop
No items found.
"Wij hebben de Italiaanse kookworkshop gevolgd. Het was een hele gezellige middag. We gingen aan de slag met originele Italiaanse recepten. Ondanks dat we de mensen in de groep niet kenden, was het een hele gezellige dag! Sarena is erg vriendelijk, enthousiast en legt veel uit. Ze liet ons tijdens de workshop ook verschillende dingen proeven. Erg leuk! Ook mochten we een kijkje nemen in haar prachtige moestuin waar haar ingrediënten vandaag komen. Na het koken hebben we alles, aan een gezellig gedekte tafel, geproefd. Het was een heerlijke dag!"

Chris en Eline

"Op zondag 30 oktober waren we met een enthousiaste groep lekkerbekken te gast én als leerling in Sarena’s keuken. Ze heeft een prachtige, ruim opgezette keuken waar je je (zelfs) met 12 personen! helemaal kunt uitleven. Onder haar vakkundige begeleiding maakten we diverse Italiaanse gerechten, héél leerzaam én gezellig! Veel van de producten komen uit haar eigen biologische moestuin. Na een paar uur stond de tafel vol prachtig gevulde schalen, zoals o.a. hartige taart, aubergine ovenschotel, risotto, vitello tonnato, gevulde crêpes enz. enz. Het was een feestje. Ook een aanrader voor familie-uitjes, vrienden/vriendinnendag."

Alie

prijs

p.p.

duur

ca. 4 uur

Maximaal aantal personen

12

inclusief

Welkomstdrankje- en hapje
Leenschort
Koffie, thee en water
Lunch van zelfgemaakte gerechten
Recepten (digitaal toegestuurd)

Reserveer je plek

Sunday
27
November
10:30
vol

Belangrijk: Heb je dieetwensen/allergieën? Geef dit bij het afrekenen aan in het veld opmerkingen. Neem altijd eerst contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Over de chef

Sarena Solari

Van jongs af aan is Sarena bezig met het creëren van de lekkerste gerechten met behulp van eerlijke en pure ingrediënten. Vanwege haar achtergrond heeft ze met name een passie voor de Italiaanse keuken. In 2015 won Sarena het bekende televisieprogramma Heel Holland Bakt! Sindsdien wijdt ze haar carrière aan het delen van haar passie voor koken met anderen.

Meer over Sarena

Veelgestelde vragen

Zijn de drankjes bij de prijs inbegrepen?

De prijzen zoals aangegeven op de website zijn inclusief koffie, thee en water. Alle overige drankjes die genuttigd worden (bier, wijn en frisdranken) kunnen na afloop van de workshop afgerekend worden.

Kan je ook rekening houden met allergieën en dieetwensen?

Tijdens de workshops op inschrijving zijn individuele aanpassingen niet altijd mogelijk. Dit hangt erg af van de wensen en het soort workshop en zal altijd even overlegd moeten worden. Neem daarom contact op om te bespreken wat mogelijk is. Bij een workshop op maat kan bijna altijd rekening gehouden worden met allergieën en dieetwensen omdat het programma en menu speciaal voor jou worden samengesteld. Kijk voor meer informatie hierover bij de workshops op maat.

Kan ik deze workshop ook met een eigen groep doen?

Vanaf 8 personen is het mogelijk om voor je eigen groep een workshop op maat te organiseren. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina workshops op maat.

Deze website gebruikt cookies