Kookworkshop

Italiaanse tafel

Een lange tafel, een groep fijne mensen, heerlijk eten, goede wijn en mooie gesprekken. Dat is een echte Italiaanse maaltijd. Tijdens deze workshop maak je een aantal heerlijke Italiaanse gerechten waarmee we de tafel gaan vullen en iedereen van kan gaan genieten.

Prijs

76,50

duur

ca. 4 uur

Personen

12
Reserveer je plek

Samen uitgebreid koken en genieten, in Italië weten ze wat lekker eten betekent! Ben jij fan van de Italiaanse keuken en wil je dat delen met andere liefhebbers? Meld je dan aan voor deze workshop waar je in mijn sfeervolle kookstudio traditioneel Italiaanse gerechten gaat bereiden. We werken met ingrediënten die in het seizoen zijn, lokaal ingekocht of uit mijn eigen moestuin en dat proef je. Nadat we gezamenlijk alle gerechten gemaakt hebben, vullen we de tafel en gaan we met z'n allen genieten van het heerlijke eten. Alle recepten krijg je na afloop digitaal toegestuurd.

Zelfgemaakt gerecht tijdens kookworkshop
Eten tijdens Italiaanse lunch
Verse groenten snijden tijdens Italiaanse lunch
Zelfgemaakte bruschette tijdens kookworkshop
Mensen proosten met rode wijn tijdens workshop
No items found.
Een goed georganiseerde workshop Italiaanse lunch in een prachtige kookstudio onder leiding van een goede "chef de cuisine". Heerlijke gerechten. TOP!

Emmy

"Wij hebben de Italiaanse kookworkshop gevolgd. Het was een hele gezellige middag. We gingen aan de slag met originele Italiaanse recepten. Ondanks dat we de mensen in de groep niet kenden, was het een hele gezellige dag! Sarena is erg vriendelijk, enthousiast en legt veel uit. Ze liet ons tijdens de workshop ook verschillende dingen proeven. Erg leuk! Ook mochten we een kijkje nemen in haar prachtige moestuin waar haar ingrediënten vandaag komen. Na het koken hebben we alles, aan een gezellig gedekte tafel, geproefd. Het was een heerlijke dag!"

Chris en Eline

"Op zondag 30 oktober waren we met een enthousiaste groep lekkerbekken te gast én als leerling in Sarena’s keuken. Ze heeft een prachtige, ruim opgezette keuken waar je je (zelfs) met 12 personen! helemaal kunt uitleven. Onder haar vakkundige begeleiding maakten we diverse Italiaanse gerechten, héél leerzaam én gezellig! Veel van de producten komen uit haar eigen biologische moestuin. Na een paar uur stond de tafel vol prachtig gevulde schalen, zoals o.a. hartige taart, aubergine ovenschotel, risotto, vitello tonnato, gevulde crêpes enz. enz. Het was een feestje. Ook een aanrader voor familie-uitjes, vrienden/vriendinnendag."

Alie

prijs

76,50
p.p.

duur

ca. 4 uur

Maximaal aantal personen

12

inclusief

Welkomstdrankje
Leenschort
Koffie en thee
Recepten (digitaal toegestuurd)
Lunch van zelfgemaakte gerechten

Reserveer je plek

Sunday
23
June
15:00
nog
0
plek
plekken
vol
Sunday
21
July
15:00
nog
0
plek
plekken
vol

Is de workshop volgeboekt? Stuur een mail om op de wachtlijst geplaatst te worden. Bij een afmelding wordt er contact met je opgenomen.

‍Heb je dieetwensen/allergieën? Geef dit bij het afrekenen aan in het veld opmerkingen. Neem altijd eerst contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij annulering van deelname vanaf 3 dagen voor aanvang van de workshop is geen restitutie mogelijk. Bij annulering vanaf 3 weken tot 3 dagen voor de workshop wordt 50% van het bedrag gerestitueerd.

Over de chef

Sarena Solari

Van jongs af aan is Sarena bezig met het creëren van de lekkerste gerechten met behulp van eerlijke en pure ingrediënten. Vanwege haar achtergrond heeft ze met name een passie voor de Italiaanse keuken. In 2015 won Sarena het bekende televisieprogramma Heel Holland Bakt! Sindsdien wijdt ze haar carrière aan het delen van haar passie voor koken met anderen.

Meer over Sarena

Veelgestelde vragen

Zijn de drankjes bij de prijs inbegrepen?

De prijzen zoals aangegeven op de website zijn inclusief koffie en thee. Alle overige drankjes die genuttigd worden (frisdranken, bier en wijn) kunnen na afloop van de workshop afgerekend worden.

Kan je ook rekening houden met allergieën en dieetwensen?

Tijdens de workshops op inschrijving zijn individuele aanpassingen niet altijd mogelijk. Dit hangt erg af van de wensen en het soort workshop en zal altijd even overlegd moeten worden. Neem daarom contact op om te bespreken wat mogelijk is. Bij een workshop op maat kan bijna altijd rekening gehouden worden met allergieën en dieetwensen omdat het programma en menu speciaal voor jou worden samengesteld. Kijk voor meer informatie hierover bij de workshops op maat.

Kan ik deze workshop ook met een eigen groep doen?

Vanaf 8 personen is het mogelijk om voor je eigen groep een workshop op maat te organiseren. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina workshops op maat.

Deze website gebruikt cookies